Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 7 din 7 • Distribuiţi
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Afisarea IP-urilor userilor fara posturi.
Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Rezumarea primului mesaj :
Votati dupa ce cititi
Sunt useri care se inscriu, si nu au alt scop decit de a lua cit mai multe date din forumul in care s-au logat.
IP-ul acestora nu poate fi aflat decit in clipa in care au facut un post in forum, sau , cum am spus in alt loc aici, sa stai ca ... in fata pc-ului 24/24 ca sa prinzi momentul cind intra acel user.
In sondaj propun, ( daca este posibil ) introducerea in DB (baza de date), a unui cod care sa arate IP-ul oricarui user care s-a INREGISTRAT dar nu a postat.
Sper sa fie posibil acest lucru, si cred ca este folositor multora din cei de aici.
Votati dupa ce cititi
Sunt useri care se inscriu, si nu au alt scop decit de a lua cit mai multe date din forumul in care s-au logat.
IP-ul acestora nu poate fi aflat decit in clipa in care au facut un post in forum, sau , cum am spus in alt loc aici, sa stai ca ... in fata pc-ului 24/24 ca sa prinzi momentul cind intra acel user.
In sondaj propun, ( daca este posibil ) introducerea in DB (baza de date), a unui cod care sa arate IP-ul oricarui user care s-a INREGISTRAT dar nu a postat.
Sper sa fie posibil acest lucru, si cred ca este folositor multora din cei de aici.
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Joi Oct 09, 2008 12:48 pm, editata de 3 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Sunt total de acord cu , ezlidor!Si eu am votat DA , este o idee superba dar la Administratori nu trebuie aflat Ip-ul pentu ca niste hackeri pot sa-ti gaseasca cu programele lor numele si parola de la Forum si atunci esti hackerit!
iPuls, exagerati cu argumentul dvs... nu vad rostul argumentului!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Sugestie mai veche de 1 an. Inchisa si arhivata.
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Este posibil sa primeasca puncte pe profil odata ce ai mers la un anumit link si daca e posibil la mai multe linkuri?
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
» Modificare topics_list_box (afisarea topic-urilor)
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
» Script pentru afisarea/ascunderea widget-urilor
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
» Modificare topics_list_box (afisarea topic-urilor)
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
» Script pentru afisarea/ascunderea widget-urilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum