Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 6 din 7 • Distribuiţi
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Afisarea IP-urilor userilor fara posturi.
Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Rezumarea primului mesaj :
Votati dupa ce cititi
Sunt useri care se inscriu, si nu au alt scop decit de a lua cit mai multe date din forumul in care s-au logat.
IP-ul acestora nu poate fi aflat decit in clipa in care au facut un post in forum, sau , cum am spus in alt loc aici, sa stai ca ... in fata pc-ului 24/24 ca sa prinzi momentul cind intra acel user.
In sondaj propun, ( daca este posibil ) introducerea in DB (baza de date), a unui cod care sa arate IP-ul oricarui user care s-a INREGISTRAT dar nu a postat.
Sper sa fie posibil acest lucru, si cred ca este folositor multora din cei de aici.
Votati dupa ce cititi
Sunt useri care se inscriu, si nu au alt scop decit de a lua cit mai multe date din forumul in care s-au logat.
IP-ul acestora nu poate fi aflat decit in clipa in care au facut un post in forum, sau , cum am spus in alt loc aici, sa stai ca ... in fata pc-ului 24/24 ca sa prinzi momentul cind intra acel user.
In sondaj propun, ( daca este posibil ) introducerea in DB (baza de date), a unui cod care sa arate IP-ul oricarui user care s-a INREGISTRAT dar nu a postat.
Sper sa fie posibil acest lucru, si cred ca este folositor multora din cei de aici.
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Joi Oct 09, 2008 12:48 pm, editata de 3 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Sunt de acord cu acest sondaj,am votat DA, ar fi trebuie sa fie de la inceput aceasta optiune.
Am votat Nu pentru ca nu este nevoie !
Eu vad ip-urile utilizatorilor numai cand sunt online
Votez NU.
Din punctul meu de vedere nu prea are rost.
Din punctul meu de vedere nu prea are rost.
StefanN a scris:Eu vad ip-urile utilizatorilor numai cand sunt online
Asta se intampla la toti. Sugestia se refera la afisarea IP-urilor si cand vizitatorii nu raman conectati.
Am citit un topic de al tau unde vroiai sa afli ip celora care nu fac activitate pe forum .. dar poti sa le dai un avertisment .. exista optiunea asta .. deci Contra !
chiar as avea nevoie de optiunea asta acuma..
userii incep sa primeasca spam prin MP ...
userii incep sa primeasca spam prin MP ...
Vizitato- Vizitator
Ideea este buna,insa userii nu vor avea prea multa incredere,daca stiu ca adminul le stie IP-ul.Totusi am votat DA!
Eu sunt PRO acestei idei deoarece asa ne putem da seama daca membri au conturi multiple sau nu .
Vizitato- Vizitator
Sunt de acord. Sunt multi plagiatori care doar se inregistreaza si nu posteaza nimic si nu le poti afla ip-ul
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pro, am votat da
DarkStar a scris:Sunt de acord. Sunt multi plagiatori care doar se inregistreaza si nu posteaza nimic si nu le poti afla ip-ul
Are dreptate DarkStar, si acesta nu ar fi singurul motiv pentru care votez pro!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Este posibil sa primeasca puncte pe profil odata ce ai mers la un anumit link si daca e posibil la mai multe linkuri?
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
» Modificare topics_list_box (afisarea topic-urilor)
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
» Script pentru afisarea/ascunderea widget-urilor
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
» Modificare topics_list_box (afisarea topic-urilor)
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
» Script pentru afisarea/ascunderea widget-urilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum