Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 5 din 7 • Distribuiţi
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Afisarea IP-urilor userilor fara posturi.
Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Rezumarea primului mesaj :
Votati dupa ce cititi
Sunt useri care se inscriu, si nu au alt scop decit de a lua cit mai multe date din forumul in care s-au logat.
IP-ul acestora nu poate fi aflat decit in clipa in care au facut un post in forum, sau , cum am spus in alt loc aici, sa stai ca ... in fata pc-ului 24/24 ca sa prinzi momentul cind intra acel user.
In sondaj propun, ( daca este posibil ) introducerea in DB (baza de date), a unui cod care sa arate IP-ul oricarui user care s-a INREGISTRAT dar nu a postat.
Sper sa fie posibil acest lucru, si cred ca este folositor multora din cei de aici.
Votati dupa ce cititi
Sunt useri care se inscriu, si nu au alt scop decit de a lua cit mai multe date din forumul in care s-au logat.
IP-ul acestora nu poate fi aflat decit in clipa in care au facut un post in forum, sau , cum am spus in alt loc aici, sa stai ca ... in fata pc-ului 24/24 ca sa prinzi momentul cind intra acel user.
In sondaj propun, ( daca este posibil ) introducerea in DB (baza de date), a unui cod care sa arate IP-ul oricarui user care s-a INREGISTRAT dar nu a postat.
Sper sa fie posibil acest lucru, si cred ca este folositor multora din cei de aici.
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Joi Oct 09, 2008 12:48 pm, editata de 3 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Afisarea IP-urilor userilor fara posturi (daca este posibil)
Ma refer la cei ce au votat orbeste, nu la cei ce au pus de bine de rau trei cuvinte .
Vizitato- Vizitator
Tin la munca mea, si am votat cu DA!
Tocmai ce am avut parte de surprize, si deci este o idee super.
Va multumim ca veniti in ajutorul nostru.
Tocmai ce am avut parte de surprize, si deci este o idee super.
Va multumim ca veniti in ajutorul nostru.
eu sunt de acord pentru ca asa putem prevenit cat de cat plagiatul...
La cit de putini au votat aici, inchipuie-ti ca asa ceva nu va fi realizat vreodata.
Daca era vreo prostioara, pentru nu stiu ce joc, ar fi avut 2000 de voturi date.
Dar pentru ip ?
Cine sa voteze Da ?
Cei ce umbla teleleu, fara rost, prin toate forumurile ?
Pai asa, isi pierd sarmanii, acest "drept".
Normal ca nu vor vota.
Totusi, inca mai cred ca "Speranta" nu a murit.
Daca era vreo prostioara, pentru nu stiu ce joc, ar fi avut 2000 de voturi date.
Dar pentru ip ?
Cine sa voteze Da ?
Cei ce umbla teleleu, fara rost, prin toate forumurile ?
Pai asa, isi pierd sarmanii, acest "drept".
Normal ca nu vor vota.
Totusi, inca mai cred ca "Speranta" nu a murit.
Vizitato- Vizitator
Consider ca totusi ar trebui luata aceasta masura chiar daca nu sunt multi cei ce au votat.
E vorba de noi la mijloc, cei ce suntem corecti. Nu au decat sa fie ei banati pentru ce fac. Dar macar sa ii putem prinde!
E vorba de noi la mijloc, cei ce suntem corecti. Nu au decat sa fie ei banati pentru ce fac. Dar macar sa ii putem prinde!
Si eu votez da,se poate reduce copiatul,dar ip sa fie inregistrate intr-o baza de date,sa fie clasate pe zii fiecare ip,al vizitatorilor...
Sie votez da...adica,m-am saturat sa vad useri care se inregistraza si ii urmarasc 56 de zile pana posteaza!
Cred ca e o idee buna, insa nu stiu daca si realizabila. E destul de greoi atat pentru tehnicieni cat si pentru servere care trebuie sa memoreze in baza de date toate IP-urile care survin conturilor. S-ar ocupa spatiu pentru asta si nu stiu daca se merita... votez, DA, insa sunt sceptic in privinta posibilitatii de realizare.
Am votat da!
Argumente s'au adus suficiente asa vom putea vedea "clonele".
Argumente s'au adus suficiente asa vom putea vedea "clonele".
votez da e buna ideea
Sondajul este de mult timp,si sunt 200 de DA,deci se va pune in aplicare?
Cand vor decide tehnicienii daca vor implementa sau nu aceasta optiune, veti fi anuntati
Vizitato- Vizitator
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Este posibil sa primeasca puncte pe profil odata ce ai mers la un anumit link si daca e posibil la mai multe linkuri?
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
» Modificare topics_list_box (afisarea topic-urilor)
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
» Script pentru afisarea/ascunderea widget-urilor
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
» Modificare topics_list_box (afisarea topic-urilor)
» Afisarea Top 5-10 Postatori / Posturi Noi / Membri noi
» Script pentru afisarea/ascunderea widget-urilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum