Nu apare culoare in mesaje [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu apare culoare in mesaje [R]
Am si eu o problema ,dupa cum puteti vedea in poza am scris codul pentru culoare ca un mesaj sa aive o culoare anume ,dar nu mai merge.Ce pot face?
Ultima editare efectuata de catre marian_moron in Mier Ian 14, 2009 4:33 pm, editata de 1 ori
Re: Nu apare culoare in mesaje [R]
Ai inchis la terminare cu [/color] ?
Vizitato- Vizitator
da am inchis ,s-ar vede in poza ,dar vad ca apare doar pe jumatate
Atunci , intra in
PA / General / Forum - Mesaje Private si Emailuri - Mesaje - Permite HTML : - Da - Înregistrare.
Vezi si in profilul personal :
MENIU - PROFIL - Preferinte - Autorizeaza intotdeauna HTML : - Da - Inregistrare
PA / General / Forum - Mesaje Private si Emailuri - Mesaje - Permite HTML : - Da - Înregistrare.
Vezi si in profilul personal :
MENIU - PROFIL - Preferinte - Autorizeaza intotdeauna HTML : - Da - Inregistrare
Vizitato- Vizitator
am observat acum 2 min ceva, acolo unde nu merge sa apara culoare la mesaj tot le fel este .Am facut si ce mi-ai spus dar nimic,am incercat in alt topic si mi-a aparut culoare ,dar in acesta tot la fel este
am rezolvat . am sters acel topic si am facut altul ,oricum multumesc pentru ajutor
am rezolvat . am sters acel topic si am facut altul ,oricum multumesc pentru ajutor
Vezi ca in acel mesaj, se poate ca acest semn, de deasupra casetei sa apara cu fond rosu.
Apasa pe el, sa revina la normal, ca in imaginea de mai sus.
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile, aşa că acest mesaj , îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Vizitato- Vizitator
Peste aceasta problema am dat si eu. Pentru a rezolva problema (nu prin stergerea topicului, si prin aflarea "bubei") si pentru a stii si altii care dau peste ea cum s-o rezolve, singurul lucru care este de facut e sa debifati casuta "Dezactiveaza codul BBCode in acest mesaj" din optiunile mesajului pe care-l postati
Bafta,
Ezlidor
Bafta,
Ezlidor
Subiecte similare
» Eliminare culoare subiecte si mesaje, centrarea ultimelor mesaje si culoarea cadrelor tabelor
» nu imi apare Mesaje noi/Nu sunt mesaje/Forum blocat
» Nu imi apare culoare antet coloane
» Am pus culoare la grupuri dar nu apare la administrator [REZOLVAT]
» Culoare linkuri in mesaje
» nu imi apare Mesaje noi/Nu sunt mesaje/Forum blocat
» Nu imi apare culoare antet coloane
» Am pus culoare la grupuri dar nu apare la administrator [REZOLVAT]
» Culoare linkuri in mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum