Buton special pentru sondaj
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Vreti?
Buton special pentru sondaj
Eu zi ca faceti un butos special pentru sondaj sa fie langa "Nou Topic" si daca vrei sondaj dai la sondaj nu la nou topic Vedeti poza de mai jos:
CA in poza de mai sus
CA in poza de mai sus
Ultima editare efectuata de catre p4nt3r4 in Joi Iul 17, 2008 2:35 pm, editata de 2 ori
Re: Buton special pentru sondaj
mise pare o idee buna decat sa mai dam edit votez da
Daca faci un nou sondaj normal ca se va creea un nou topic, si daca dai pe New Topic, nu trebuie sa dai edit ca sa pui sondaj >.<... Poti pune direct sondajul, dupa ce termini de scris ce ai de scris, deci dai numai odata pe inregistrare :-?? ....
S la Sondaj Nou care ar fi diferenta, ca prima data pui sondajul pe urma scrii textul >.< ??
N--u
S la Sondaj Nou care ar fi diferenta, ca prima data pui sondajul pe urma scrii textul >.< ??
N--u
Da dar asa o sa para mai misto forumgratuit.ro o sa ii depasim pe myforum ce ei nu au asa ceva ei au ceva in plus ca noi ei au Addbot
Nu mi se pare o idee prea buna aceasta, deoarece s-ar inarca degeaba serverul. Sa stii ca poti crea sondaje folosind o pagina HTML si un cod specific. Exista foarte multe coduri daca cauti pe Google pentru poll.
Succes si numai bine!
Succes si numai bine!
Ultima editare efectuata de catre Adelin in Joi Iul 17, 2008 4:57 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
e absolut inutil..adica, spune, care ar fi diferenta :-?? ?...
si oricum, i-am inrecut de mult
si oricum, i-am inrecut de mult
nu,mi se pare o idee buna de ce sa mai incarcam forumul cu inca nu stiu cate butoane cand acest lucru il putem face deja danda New Topic si adugand un sondaj,daca apesi pe acel buton tot un topic nou o sa iti creeze asa ca nu ii vad rostul
P.S addobot este o mare porcarie,este mult mai bine ca forum gratuit nu are asa ceva !
P.S addobot este o mare porcarie,este mult mai bine ca forum gratuit nu are asa ceva !
acelasi lucru va zice cu siguranta mai bine adauga ceva nou ce nu e
eu zic ca e inutil
parerea mea
parerea mea
Spiky- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 17/07/2008
Mulțumiri : 0
Sunt tare curios,tu cum gandesti sa fie acest sondaj?Daca dau click pe sondaj mi se deschide un topic nou?
De ce?Am deja functia de a deschide un nou topic.
Pricepi?E inutil cum gandesti tu si tot-odata aiurea.
Vizitato- Vizitator
Lizzard a scris:Sunt tare curios,tu cum gandesti sa fie acest sondaj?Daca dau click pe sondaj mi se deschide un topic nou?
Si daca este posibil, cind dai click, nici sa nu fie nevoie sa mai scrii tu ceva, sa apara direct citeva miliarde de variante de intrebari, din care tu sa dai doar click pe cele dorite.
Parerea mea personala este ca se cer foarte multe lucruri inutile, in loc sa ne punem neuronii la contributie pentru ceva cu adevarat DE VALOARE SI NECESAR CU ADEVARAT.
Deci, votul, este nu.
Spiky :
Bold si culorile sunt rezervate pentru moderare aşa că vă rog sa folosiţi culoarea de origine.
Citiţi REGULAMENTUL INTERN forumgratuit.ro
=> Mustrare
IMAGINE :
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Buton Sondaj nou langa cel de Topic nou ?
» Buton Rezolvat , Buton Acceptat, Buton Cos.
» Şpecial gaming
» Şpecial design
» Buton peste buton la Subiect Nou
» Buton Rezolvat , Buton Acceptat, Buton Cos.
» Şpecial gaming
» Şpecial design
» Buton peste buton la Subiect Nou
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum