Buton special pentru sondaj
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Vreti?
Buton special pentru sondaj
Rezumarea primului mesaj :
Eu zi ca faceti un butos special pentru sondaj sa fie langa "Nou Topic" si daca vrei sondaj dai la sondaj nu la nou topic Vedeti poza de mai jos:
CA in poza de mai sus
Eu zi ca faceti un butos special pentru sondaj sa fie langa "Nou Topic" si daca vrei sondaj dai la sondaj nu la nou topic Vedeti poza de mai jos:
CA in poza de mai sus
Ultima editare efectuata de catre p4nt3r4 in Joi Iul 17, 2008 2:35 pm, editata de 2 ori
Re: Buton special pentru sondaj
Cred ca v-ati dat seama de raspunsul meu ) ... NU ...
Cum au spus si ceilalti care au ales aceiasi varianta: e inutil ... de ce ?
Nu ca incarcam serverul, ocupa foarte putin spatiu pentru a mai aduga un buton (cateva randuri in plus in script)
cred ca nici 0.1 % din topicurile scrise pe toate forumurile de pe acest server nu sunt sondaje ... foarte putin creeaza pe forumul lor sondaje ... si majoritatea nici nu sunt vizualizate, plus: daca se adauga acest buton s-ar abuza de el si toti ar creea tot felul de sondaje prostesti si inutile
p4nt3r4, Ideea mea: fa ca-n imaginea de mai jos:
Cum au spus si ceilalti care au ales aceiasi varianta: e inutil ... de ce ?
Nu ca incarcam serverul, ocupa foarte putin spatiu pentru a mai aduga un buton (cateva randuri in plus in script)
cred ca nici 0.1 % din topicurile scrise pe toate forumurile de pe acest server nu sunt sondaje ... foarte putin creeaza pe forumul lor sondaje ... si majoritatea nici nu sunt vizualizate, plus: daca se adauga acest buton s-ar abuza de el si toti ar creea tot felul de sondaje prostesti si inutile
p4nt3r4, Ideea mea: fa ca-n imaginea de mai jos:
Re: Buton special pentru sondaj
Sondajele nu pot fi adaugate ca topic independent. Practic un sondaj este un topic nou, al carui prim mesaj contine si optiunile pentru vot. In acest caz, butonul in cauza nu isi are sensul.
Daca doresti asa ceva, ar trebui sa propui mai intii ca sondajele sa se poata crea independent.
Topic inchis is trimis in arhiva.
Daca doresti asa ceva, ar trebui sa propui mai intii ca sondajele sa se poata crea independent.
Topic inchis is trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Buton Sondaj nou langa cel de Topic nou ?
» Buton Rezolvat , Buton Acceptat, Buton Cos.
» Şpecial gaming
» Şpecial design
» Buton peste buton la Subiect Nou
» Buton Rezolvat , Buton Acceptat, Buton Cos.
» Şpecial gaming
» Şpecial design
» Buton peste buton la Subiect Nou
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum