Propunere sauImbunatatire
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Vreti ?
Propunere sauImbunatatire
Am vazut ca este optine cu utilizatori conectati dar numai cei inregistrati si arata colo toate numele cred ca arfi mai frumos so faceti sa arate asa acolo :
There have been 56 users online within the last 24 hours :: 3 Inregistrati, 0 Ascunsi si 53 Vizitatori
(1 Inregistrat, 0 Ascunsi si 1 Vizitator within the current hour)
Bine acuma pe romana ar fi mai frmos si ar arata mai bine daca ai un forum mare sipui sa ti arate pe ultimi care sau conectat in ultimele 99 de ore si tu pe zi ai 50 online sau 100 o sa ai o lista acolo jos si arata nasol ar fimai bine sub forma aceasta :
There have been 56 users online within the last 24 hours :: 3 Inregistrati, 0 Ascunsi si 53 Vizitatori
Bine acuma pe romana ar fi mai frmos si ar arata mai bine daca ai un forum mare sipui sa ti arate pe ultimi care sau conectat in ultimele 99 de ore si tu pe zi ai 50 online sau 100 o sa ai o lista acolo jos si arata nasol ar fimai bine sub forma aceasta :
Re: Propunere sauImbunatatire
Pai nu se paote si pe romana si sa artaasa cum am zis eu mai sus ?
Nu prea !! A zis bine eU-aLeX !! Daca vrei pe engleza. Pe alte limbi nu am incercat asa ca nu pot sa=ti zic, dar eu nu prea am multi vizitatori oricum is nu ma deranjeaza !!Si apropo Mi-e tot una sau Mi-e indiferent e tot una !!
www.... va rog intrati!!!! ESTE UN FORUM DEDICAT WRESTLINGULUI!
Editat de Luky:Sters link
Editat de Luky:Sters link
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum