Propunere DNS
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Propunere DNS
Salut , propun sa poti face dns gen vreau sa pun la un server dns red.moderncs.ro si vreau ca si cei care se conecteaza sa se conecteze cu dns nu cu ip ..... ar ajuta mult pentru ca multe servere ar face cerere dns la forumuri !
Re: Propunere DNS
Propunerea este buna dar nu cred ca se va pune in aplicare. Totusi daca se poate face acest lucru ar fi grozav dupa parerea mea deoarece am si eu un forum si ma ocup de hostarea serverelor dar nu am dns. A trebuit sa imi fac eu dns de forma .tk.
Voi oricum nu v-ați gândit, ca daca se aplică veți avea dns cam așa nume.numecomunitate.forumz.ro, dacă vrei așa nume.numecomunitate.ro trebuie să donati, si nu cred că vor vrea toți să aibă dns cu subdomeniu.
Eu sunt Contra.
Eu sunt Contra.
Dan a scris:Voi oricum nu v-ați gândit, ca daca se aplică veți avea dns cam așa nume.numecomunitate.forumz.ro, dacă vrei așa nume.numecomunitate.ro trebuie să donati, si nu cred că vor vrea toți să aibă dns cu subdomeniu.
Eu sunt Contra.
Cu donatie va fi sigur iti dai seama.
el zice de DNS-uri pentru servere, nu pentru comunitati
Am votat da, deoarece este o idee buna pentru a ajuta si alti jucatori sa se conecteze la un server adaugat in comunitatea noastra.
Buna seara,
Din pacate trebuie sa inchid aceasta propunere din 2 motive:
1. Platforma forumgratuit nu ofera acces la DNS Zone Editor, nu avem aces CPanel
2. Nu va fii posibil inserera acestei propuneri in viitorul apropriat din cauza mai multor motive !
Ne pare rau insa aceasta propunere nu este posibila si nu ajuta cu nimic forumurile noastre !
=> Propunere respinsa !
Din pacate trebuie sa inchid aceasta propunere din 2 motive:
1. Platforma forumgratuit nu ofera acces la DNS Zone Editor, nu avem aces CPanel
2. Nu va fii posibil inserera acestei propuneri in viitorul apropriat din cauza mai multor motive !
Ne pare rau insa aceasta propunere nu este posibila si nu ajuta cu nimic forumurile noastre !
=> Propunere respinsa !
Subiecte similare
» Topic pentru curatare
» Propunere
» O propunere legate de dns!
» Propunere - SLEED
» Propunere punctaj
» Propunere
» O propunere legate de dns!
» Propunere - SLEED
» Propunere punctaj
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum