Propunere Upload
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Doriti ?
Propunere Upload
As dorii ca in aia 10 MB care ni ofera gratuit forumul sa putem uploada ce vrem noi , adica sa avem posibilitatea sa uploadem ce vrem noi in ei , am nevoie de imaginile de la niste icoane , etc. si acolo sa ramana permanent . Multumesc
Re: Propunere Upload
Eu sunt de acord...dar
pt. imagini sunt site-uri foarte bune
doar sa cauti.
pt. imagini sunt site-uri foarte bune
doar sa cauti.
da , dar dupa o perioada se pierd , oriunde le-ai uploada .
10 MB sunt de ajuns pt orice poze , ma refer de cele de new topic ... etc ( Home , Portal ) , daca le pui aici la tine stii ca nu mai ai probleme sa le schimbi cand dispar de unde le pui.
10 MB sunt de ajuns pt orice poze , ma refer de cele de new topic ... etc ( Home , Portal ) , daca le pui aici la tine stii ca nu mai ai probleme sa le schimbi cand dispar de unde le pui.
totusi am vazut pe alte forumuri ca aia pur si simplu puneau fisiere din calculaotrul personal pe sait intr-un anumit forum si....
Io nu pot sa adaug vriun mod sau ceva in gen care sa lase userii sa uploadeze fisiere din calulatorul lor??
Io nu pot sa adaug vriun mod sau ceva in gen care sa lase userii sa uploadeze fisiere din calulatorul lor??
catalin08- Membru Forumgratuit
Varsta : 31
Localizare : Brasov
Data înscrierii : 02/03/2008
Mulțumiri : 0
cred ca da
Da si eu as vrea asa ceva si sunt dispus sa platesc pentru un spatiu de 50-100 MB pe luna,astfel se evita si alte linkuri de upload(normal daca este interzis ar trebui sa fie si o solutie).Sper sa vada cine trebuie acest post si sa dea un raspuns.Eventual daca se poate sa imi spuna si un pret pentru acest spatiu.
ascanio- Membru nou
Data înscrierii : 18/02/2010
Mulțumiri : 0
Nu. Acel "spatiu" e pentru poze, nu altceva! P.S. Data viitoare, mai da si tu un "Cautare" ca mai sunt topicuri ca asta!
Optiune implementata, vezi mesajul de inchidere de aici:
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/depozit-la-care-au-acces-numai-anumiti-membri-t9537.htm
Inchis si arhivat.
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/depozit-la-care-au-acces-numai-anumiti-membri-t9537.htm
Inchis si arhivat.
Subiecte similare
» Upload Image
» Cum imi fac upload pe saitul meu
» Script upload
» Problema cu Upload
» Sursa de upload coduri in ForumGratuit
» Cum imi fac upload pe saitul meu
» Script upload
» Problema cu Upload
» Sursa de upload coduri in ForumGratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum