Sugestie 2 Fondatori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Sugestie 2 Fondatori
Rezumarea primului mesaj :
Sugestie mea este ca primul fondator sa poata da altui membru rank de fondator nu de administrator cei care au rank de administrator nu pot sa stearga forumul,sa schimbe adresa etc.
Propunere este ca daca aveti incredere in cineva sa ii puteti da rank de Fondator in asa fel incat sa poata sa stearga forumul sau sa schimbe adresa etc.
Astept pareri?
Sugestie mea este ca primul fondator sa poata da altui membru rank de fondator nu de administrator cei care au rank de administrator nu pot sa stearga forumul,sa schimbe adresa etc.
Propunere este ca daca aveti incredere in cineva sa ii puteti da rank de Fondator in asa fel incat sa poata sa stearga forumul sau sa schimbe adresa etc.
Astept pareri?
Ultima editare efectuata de catre JoKeRkilL in Vin Dec 17, 2010 9:44 am, editata de 1 ori
Re: Sugestie 2 Fondatori
~~$tefaN~~ a scris:Stiu ca sar putea sa se certe fondatori dar al doilea fondator ar avea permisiuni limitate cum ar fi sa nu excluda creatoru forumului din grupu de admini si sa nu poata sa stearga forumul doar sa aibe permisiunea de a accesa templates.
Optiunea asta ar fi utila in unele cazuri cand creatoru forumului lipseste pe o perioada de timp.Ar fi multe ideei dar putini care stiu sa le dezvolte.
In acest caz nu ar mai fi egal cu adminul fondator si nu este aceeasi sugestie. Exista o alta sugestie mult mai realista privind permisiuni partiale pentru admini, aici:
https://help.forumgratuit.ro/t15917-useri-cu-acces-limitat-in-pa
Mr. Supero, va rog sa nu mai postati inutil doar pentru a avea acces la mesageria privata. Puteati sa gasiti o sugestie care va interesa si sa postati acolo.
Chiar daca m-ati citat pe mine, trebuia sa scoateti culoarea din text, pentru ca nu este permisa utilizarea culorilor decit pentru moderare.
Votez nu , deoarece daca ai incredere, de ce nu-i dai parola ? e acelasi lucru. Cum a zis Ina, sunt useri pe care poti sa le dai permisiunea sa intre in PA,dar doar in unele locuri.
Votez da , miar conveni sa fim 2 fondatori
Pai si normal ca membri din staff nu se pot acomoda cu ceva nou,pentru ei totu e batut in cuie,nu va mai faceti sperante ca deloc primim topic closed
Pai si normal ca membri din staff nu se pot acomoda cu ceva nou,pentru ei totu e batut in cuie,nu va mai faceti sperante ca deloc primim topic closed
Vai limba romana! Daca nu era in regula, acest subiect era de mult inchis.
Votez nu. Sunt niste masuri de securitate care nu trebuie incalcate
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Nici nu stiu ce sa zic, nu merge vorba de securitate, ci cat de absurda e sugestia. Nu imi place deloc sa fie 2 fondatori... E un moft eu cred...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Votez nu, cred ca logic, trebuie sa fie doar un fondator.
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
Votez pentru da, deoarece am forumul impreuna cu cineva si mi-ar fi mai usor astfel.
Problema principala este achizitionarea domeniilor. Domeniul poate fi achizitionat doar pe un anumit nume, cel al fondatorului. "Fondator" in sensul utilizat de forumgratuit este administratorul care are acces la toate rubricile din PA, inclusiv cele privind securitatea si utilizarea "banilor", respectiv creditele. Aceasta ar insemna acces si la optiunea privind numele de domeniu, si ar apare discutii diverse privind proprietatea asupra domeniului. De asemenea, stergerea forumului - o problema cind este vorba de domenii platite.
Probabil ca nu s-a inteles bine, forumul este intr-un fel o proprietate a administratorului fondator. Nu doar intelectuala, ci si materiala, cita vreme sint implicate credite, care se cumpara cu bani adevarati. De asemenea, implica si o raspundere juridica, in cazul incalcarii legii. Probabil la anumite virste raspunderea juridica nu are prea mult inteles...
Exista posibilitatea transferului contului fondator, s-a discutat in suport de multe ori.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Probabil ca nu s-a inteles bine, forumul este intr-un fel o proprietate a administratorului fondator. Nu doar intelectuala, ci si materiala, cita vreme sint implicate credite, care se cumpara cu bani adevarati. De asemenea, implica si o raspundere juridica, in cazul incalcarii legii. Probabil la anumite virste raspunderea juridica nu are prea mult inteles...
Exista posibilitatea transferului contului fondator, s-a discutat in suport de multe ori.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum