Sugestie 2 Fondatori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Sugestie 2 Fondatori
Sugestie mea este ca primul fondator sa poata da altui membru rank de fondator nu de administrator cei care au rank de administrator nu pot sa stearga forumul,sa schimbe adresa etc.
Propunere este ca daca aveti incredere in cineva sa ii puteti da rank de Fondator in asa fel incat sa poata sa stearga forumul sau sa schimbe adresa etc.
Astept pareri?
Propunere este ca daca aveti incredere in cineva sa ii puteti da rank de Fondator in asa fel incat sa poata sa stearga forumul sau sa schimbe adresa etc.
Astept pareri?
Ultima editare efectuata de catre JoKeRkilL in Vin Dec 17, 2010 9:44 am, editata de 1 ori
Re: Sugestie 2 Fondatori
contra!
Nu toate persoane sunt de increde.Poate acea persoana iti va castiga pritenia dar dupa un timp te poate trada ...mai bine asa
Nu toate persoane sunt de increde.Poate acea persoana iti va castiga pritenia dar dupa un timp te poate trada ...mai bine asa
Syned- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 12/07/2010
Mulțumiri : 0
JoKeRkilL, va rog sa va editati primul mesaj si sa adaugati un sondaj. Si sa editati putin si titlul daca se poate. Multumesc!
Voted DA! Mai sunt oameni care au prieteni de incredere !
Aceasta optiune ar fi utila in unele cazuri cand fondatoru lipseste pe o perioada nedeterminata de timp ,si admini ceilalti ai forumului sa nu poata sal scoata din grupul de Admini pe aldoilea fondator .
Eu am vodat DA la aceasta optiune poate ar fi folositoare la forumurile Noastre.
Eu am vodat DA la aceasta optiune poate ar fi folositoare la forumurile Noastre.
Vizitato- Vizitator
Votez nu ... daca ai incredere, de ce nu-i dai parola, ar fi cam acelasi lucru, va putea face orice, chiar sa-ti schimbe si parola ...
Votez nu, au fost atit de multe situatii cu forumuri sparte si furate, totul din cauza aflarii parolei fondatoare. Si daca sint doi, cum rezolvi urmatoarele probleme: cum se va face accesul la unelte? cu oricare din parole sau cu amindoua simultan? daca adminii fondatori se cearta, se vor putea exclude unul pe altul sau nu? daca se cearta, ce se intimpla? unul sterge forumul si unul il restaureaza in urmatoarea ora/zi?
Vot DA.Eu unul ma ocup cu forumurile pentru jocuri si deobicei am prieteni care vreau sa le dau fondator si sunt de incredere pentru a avea acces la tot.
Ina a scris:Votez nu, au fost atit de multe situatii cu forumuri sparte si furate, totul din cauza aflarii parolei fondatoare. Si daca sint doi, cum rezolvi urmatoarele probleme: cum se va face accesul la unelte? cu oricare din parole sau cu amindoua simultan? daca adminii fondatori se cearta, se vor putea exclude unul pe altul sau nu? daca se cearta, ce se intimpla? unul sterge forumul si unul il restaureaza in urmatoarea ora/zi?
Stiu ca sar putea sa se certe fondatori dar al doilea fondator ar avea permisiuni limitate cum ar fi sa nu excluda creatoru forumului din grupu de admini si sa nu poata sa stearga forumul doar sa aibe permisiunea de a accesa templates.
Optiunea asta ar fi utila in unele cazuri cand creatoru forumului lipseste pe o perioada de timp.Ar fi multe ideei dar putini care stiu sa le dezvolte.
Vizitato- Vizitator
Votez Nu. Nu sti cine se preface si pe urma iti pierzi forumul.
Marionette- Membru activ
Varsta : 26
Data înscrierii : 25/12/2010
Mulțumiri : 3
Ina a scris:JoKeRkilL, va rog sa va editati primul mesaj si sa adaugati un sondaj. Si sa editati putin si titlul daca se poate. Multumesc!
Sters culoare si bold
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum