Sugestie Ban pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Sugestie Ban pe forum
Salut . Am observat ca pe forumgratuit nu este inca sectiunea ban . ( Pe forum ).
As vrea sa se faca aceasta sectiune . Dar am nevoie de ajutorul tuturor membrilor de aici .
Toti sa isi dea cu parerea cu ” DA„ sau ”NU„ .
Multumesc . Eu zic : da , deoarece daca un membru din forum injura ,vb urat , etc. Cum putem scapa de el , Nu? de asta ar trebuie sa se faca sectiunea ban .
As vrea sa se faca aceasta sectiune . Dar am nevoie de ajutorul tuturor membrilor de aici .
Toti sa isi dea cu parerea cu ” DA„ sau ”NU„ .
Multumesc . Eu zic : da , deoarece daca un membru din forum injura ,vb urat , etc. Cum putem scapa de el , Nu? de asta ar trebuie sa se faca sectiunea ban .
Re: Sugestie Ban pe forum
Eu cred ca este posibilă aceasta propunere poți sa excluzi un membru din cate stiu, eu votez NU pentru ca se poate asta deja.
Re: Sugestie Ban pe forum
Buna ziua,
O astfel de propunere nu poate fi implementata pe Forumgratuit. Daca un membru are un comportamanet neadecvat, face spam, s.a.m.d., acesta este eliminat sau advertizat de un membru staff.
=> Sugestie respinsa
O astfel de propunere nu poate fi implementata pe Forumgratuit. Daca un membru are un comportamanet neadecvat, face spam, s.a.m.d., acesta este eliminat sau advertizat de un membru staff.
=> Sugestie respinsa
Subiecte similare
» Sugestie Forum
» Sugestie - Modificare locatie a topicului scripturi pt forum
» Sugestie adaugare forum pentru atentionare asupra Regulamentului
» Sugestie 2 Fondatori
» SUGESTIE
» Sugestie - Modificare locatie a topicului scripturi pt forum
» Sugestie adaugare forum pentru atentionare asupra Regulamentului
» Sugestie 2 Fondatori
» SUGESTIE
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum