De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Pagina 17 din 20 • Distribuiţi
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Rezumarea primului mesaj :
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
Ultima editare efectuata de catre Matei. in Joi Dec 23, 2010 11:17 pm, editata de 1 ori
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Re: De ce ati ales forumgratuit.ro ?
E simplu, scurt si la obiect.
AlyyN- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 05/10/2013
Mulțumiri : 0
Are un aspect Foarte Placut .
Sunt de foarte mult timp pe platforma Forumgratuit şi am ales-o prima dată la întâmplare , nu găseam un host pentru forumuri dar să fie şi gratuit în scopurile mele personale, mai exact la jocuri , am reuşit să învăţ să codez uşor uşor şi aşa a devenit o pasiune ForumGratuit , devenind totodată şi o pasiune.
Am ales în principal pentru : Securitate , Aspect editabil rapid , Panou Administrare .
Am ales în principal pentru : Securitate , Aspect editabil rapid , Panou Administrare .
servicii de calitate
e foarte simplu de ce am ales fg.... pentru suportul oferit, cred ca este singura platforma cea mai activa venind vorba de suportul acordat
Forumul se face rapid , eficient , si un support bun.
1.Este complet gratuit
2.Panoul De Administrare este foarte bine structurat
3.Poti sa-ti modelezi aproape cum vrei forumul
4.Are foarte multe facilizati
5.Exista multe platforme (phpBB2, phpBB3, punBB, Invision)
2.Panoul De Administrare este foarte bine structurat
3.Poti sa-ti modelezi aproape cum vrei forumul
4.Are foarte multe facilizati
5.Exista multe platforme (phpBB2, phpBB3, punBB, Invision)
Ultima editare efectuata de catre KeNNzorFTW in Mier Iun 10, 2015 3:06 pm, editata de 1 ori
Am ales sa imi creez un forum pe www.forumgratuit.ro pentru ca este o comunitate foarte mare,iar restul Staffilor/utilizatorilor se descurca in Design,Html,Jquery etc.. iar panoul de administrator este foarte bine facut.Matei. a scris:, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
De ce am ales forumgratuit ?!
In primu an cand am vazut tot mai multe comunitati, lipsa de bani, experienta am ales sa caut o platforma care sa imi ofere o alternativa, si am gasit ForumGratuit.ro, la inceput cand eu habar nu aveam nici o `iota` despre limbajele de scripting, am ales sa ma dezvolt pe aceasta platforma, am ales sa raman aici de oare ce aici am invatat multe, nu ma refer doar la faptul ca am invatat sa codez, pur si simplu aici mi-am facut prieteni.
La inceput ca ori ce pustan de zilele noastre am ales sa fac copy/paste insa foarte multi care stiau cu adevarat ce inseamna originalitatea ma criticau, iata ca acum am ajuns la stadiul in care si eu as face la fel. Daca vrei cu adevarat sa inveti nu vei reusi daca dai doar copy/paste.
In primu an cand am vazut tot mai multe comunitati, lipsa de bani, experienta am ales sa caut o platforma care sa imi ofere o alternativa, si am gasit ForumGratuit.ro, la inceput cand eu habar nu aveam nici o `iota` despre limbajele de scripting, am ales sa ma dezvolt pe aceasta platforma, am ales sa raman aici de oare ce aici am invatat multe, nu ma refer doar la faptul ca am invatat sa codez, pur si simplu aici mi-am facut prieteni.
La inceput ca ori ce pustan de zilele noastre am ales sa fac copy/paste insa foarte multi care stiau cu adevarat ce inseamna originalitatea ma criticau, iata ca acum am ajuns la stadiul in care si eu as face la fel. Daca vrei cu adevarat sa inveti nu vei reusi daca dai doar copy/paste.
păi pentru că este o firmă bună de hosting iţi da avantaje etc..
) Fiindca e gratuit, logic. )
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Subiecte similare
» Meniul ales de mine
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
Pagina 17 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum