De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Pagina 15 din 20 • Distribuiţi
Pagina 15 din 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Rezumarea primului mesaj :
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
Ultima editare efectuata de catre Matei. in Joi Dec 23, 2010 11:17 pm, editata de 1 ori
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Re: De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Pentru ca e gratis ...usor de folosit , teme frumoase si imi place sa administrez forumul !!!
Am ales această platformă deoarece este una stabilă (se menține de câțiva ani buni) . Am avut primul forum la ei acum vreo 4-5 ani , când nici nu știam ce înseamnă forum . Pur și simplu mă jucam în panoul administratorului .
Accesibilitatea și nivelul de dificultate foarte scăzut al Panoului de administrare . Am început să cunosc foarte bine panoul de control al forumurilor de pe această rețea și îmi este foarte ușor să administrez forumul . Chiar dacă există mici minusuri (link-urile din footer și reclamele) nu sunt deranjat de acestea .
Domeniu gratuit ? Mulți din voi o să spuneți că fără un domeniu nu fac nimic . Domeniul o să fie cumpărat în maxim o săptămână de la deschidere .
Multitudinea de skinuri / teme . Până acum cred că am încercat toate platformele de forumuri (IPB / MyBB / phpBB / vBulletin) . Majoritatea nu au teme performante și sunt foarte greu de modificat (pentru mine) . Aici totul este simplu , găsesc teme din plin și să le modific îmi este foarte ușor . După cum vedeți designul de pe forum este creat de mine în mare parte (ma refer stric la imagini) .
Având forumul pe această rețea beneficiez de promovare din partea lor (topic pe forumul de suport , diverse concursuri etc.) . Acestea mă ajută să promovez oarecum forumul . Nu pot să zic ca peste 5 zile fac sute de vizite , dar oricum contează .
Uptime foarte bun . Rețeaua se menține foarte bine , iar forumurile rulează bine după părerea mea . Nu se mișcă greu .
Sper ca iam lămurit pe toți de ce am ales aceasta platformă . Nu o voi schimba decât atunci când cred eu de cuviință . Cel mai probabil în cazul în care forumurile vor merge foarte greu sau rețeaua forumgratuit se închide (deși nu cred că se va întâmpla asta) .
Accesibilitatea și nivelul de dificultate foarte scăzut al Panoului de administrare . Am început să cunosc foarte bine panoul de control al forumurilor de pe această rețea și îmi este foarte ușor să administrez forumul . Chiar dacă există mici minusuri (link-urile din footer și reclamele) nu sunt deranjat de acestea .
Domeniu gratuit ? Mulți din voi o să spuneți că fără un domeniu nu fac nimic . Domeniul o să fie cumpărat în maxim o săptămână de la deschidere .
Multitudinea de skinuri / teme . Până acum cred că am încercat toate platformele de forumuri (IPB / MyBB / phpBB / vBulletin) . Majoritatea nu au teme performante și sunt foarte greu de modificat (pentru mine) . Aici totul este simplu , găsesc teme din plin și să le modific îmi este foarte ușor . După cum vedeți designul de pe forum este creat de mine în mare parte (ma refer stric la imagini) .
Având forumul pe această rețea beneficiez de promovare din partea lor (topic pe forumul de suport , diverse concursuri etc.) . Acestea mă ajută să promovez oarecum forumul . Nu pot să zic ca peste 5 zile fac sute de vizite , dar oricum contează .
Uptime foarte bun . Rețeaua se menține foarte bine , iar forumurile rulează bine după părerea mea . Nu se mișcă greu .
Sper ca iam lămurit pe toți de ce am ales aceasta platformă . Nu o voi schimba decât atunci când cred eu de cuviință . Cel mai probabil în cazul în care forumurile vor merge foarte greu sau rețeaua forumgratuit se închide (deși nu cred că se va întâmpla asta) .
quaid0071- Membru nou
Varsta : 27
Data înscrierii : 19/02/2013
Mulțumiri : 0
Am cautat pe google cum creez un forumgratuit si am dat de www.forumgratuit.ro . Si de atunci Sunt Pasionat de ForumGratuit ; Nu as putea trai fara el
sters Forumul Facut de Mine
Va Rog sa Ma scuzati de reclama
sters Forumul Facut de Mine
Va Rog sa Ma scuzati de reclama
Eu am ales platforma ForumGratuit, deoarece este foarte usor de moderat si de navigat. Si tot odata gratis si sper sa ramana asa .
LaLy., multumim pentru apreciere, dar vă rog să nu mai scrieti in exclusivitate cu litere mari/caps. Deasemenea, prezentarea de forumuri se face exclusiv in sectiunea de promovari.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
de "foame"... nu prea ai pe ce sa faci forumuri, de asta am ales, e simplu de facut si nu necesita o gramada de cunostinte
Am ales forumul gratuit,pentru ca ma descurc in administrarea acestuia,daca intampin vreo problema dau un Search pe Help.ForumGratuit.Ro,si se va remedia !
Am ales forum gratuit pentru interfata prietenoasa si extrem de usor de folosit, ,,joaca" in PA fiind o adevarata delectare. E de apreciat, de asemenea, asistenta tehnica de specialitate si promptitudinea raspunsurilor staffului tehnic.
Pagina 15 din 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Subiecte similare
» Meniul ales de mine
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
Pagina 15 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum