Optiune pentru aprobarea mesajelor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Doriti sa se adauge optiunea moderare mesaje?
Optiune pentru aprobarea mesajelor
Rezumarea primului mesaj :
M-ar interesa ,ca sa pot avea o optiune de moderare a mesajelor.Adica mesajele sa apara pe forum dupa ce le vizualizez.Sa le aprob inainte de a parea pe forum.
Multumesc
*** sondaj modificat de ezlidor
M-ar interesa ,ca sa pot avea o optiune de moderare a mesajelor.Adica mesajele sa apara pe forum dupa ce le vizualizez.Sa le aprob inainte de a parea pe forum.
Multumesc
*** sondaj modificat de ezlidor
Ultima editare efectuata de catre alljuniorstars in Lun Aug 23, 2010 9:58 pm, editata de 3 ori
Re: Optiune pentru aprobarea mesajelor
Daca exista optiunea o foloseste doar cine vrea.Asta e ideea.Daca optiunea nu exista logic ca nu poate fi folositaaRtech1 a scris:Eu sunt contra ! Poate asta vrei tu care ai un forum mic ( la inceput ), dar cei care au sute de membrii sau chiar mii iti dai seama cate mesaje fac ) Contra . este o idee absurda !
As fi pro daca aceasta optiune s-ar putea activa dezactiva cand dorim
Eu sunt contra...
Simplu daca vreau fac un grup care sa aiba permisiuni pe o anumita parte a forumului...
Trebuie doar putina imaginatie si poti face orice
Simplu daca vreau fac un grup care sa aiba permisiuni pe o anumita parte a forumului...
Trebuie doar putina imaginatie si poti face orice
Nu stiu daca s-a inteles bine ce doreste autorul acestui sondaj. E adevarat ca nici exprimarea nu este tocmai potrivita. Eu as zice optiunea de aprobare a mesajelor nu de moderrare, pt ca admin fiind am posibilitatea sa le moderez.
Ar fi buna optiunea de a aproba mesajele inainte de a fi afisate intr-o anumita categorie. Eu am votat Da.
Ar fi buna optiunea de a aproba mesajele inainte de a fi afisate intr-o anumita categorie. Eu am votat Da.
Multumesc pt sugestie.Nu m-am exprimat ca lumea.Am modificatMNiko a scris:Nu stiu daca s-a inteles bine ce doreste autorul acestui sondaj. E adevarat ca nici exprimarea nu este tocmai potrivita. Eu as zice optiunea de aprobare a mesajelor nu de moderrare, pt ca admin fiind am posibilitatea sa le moderez.
IdemDarkStar a scris:mi se pare o prostie, pe un forum nu se face asa ceva, daca tu nu esti online membrii vor astepta pana li se vor aproba mesajele si se vor plictisi si nu vor mai intra niciodata, daca nu vrei sa se posteze astfel de mesaje le stergi pur si simplu, plus ca nu am vazut asa ceva pe niciun forum, la bloguri e alta chestie, acolo e buna optiunea, dar pe forumuri nu, am votat nu
CONTRA
Vizitato- Vizitator
Forumul nu este numai un site de articole. Daca forumul va avea o astfel de optiune nu s-ar mai numi forum!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
imi pare rau dar eu nu prea sunt deacord cu aceasta sugestie..
ar fi mai bine daca aceasta optiune sa mai aibe doua sub-optiuni...
Adica doar daca vrei sa activezi acea optiune prin DA/NU
Nu trebuie sa ruleze fara a putea sa fie dezactivata!
Multumesc!
ar fi mai bine daca aceasta optiune sa mai aibe doua sub-optiuni...
Adica doar daca vrei sa activezi acea optiune prin DA/NU
Nu trebuie sa ruleze fara a putea sa fie dezactivata!
Multumesc!
Sugestie mai veche de 1 an. Respinsa prin numarul de voturi. Inchisa si arhivata.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Mi se activeaza singur optiune de supraveghere a mesajelor
» optiune banare MAC
» Optiune votare de la un IP la 24 de ore
» Optiune inregistrare
» Optiune de indecizie in sondaje
» optiune banare MAC
» Optiune votare de la un IP la 24 de ore
» Optiune inregistrare
» Optiune de indecizie in sondaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum