Optiune pentru aprobarea mesajelor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Doriti sa se adauge optiunea moderare mesaje?
Optiune pentru aprobarea mesajelor
M-ar interesa ,ca sa pot avea o optiune de moderare a mesajelor.Adica mesajele sa apara pe forum dupa ce le vizualizez.Sa le aprob inainte de a parea pe forum.
Multumesc
*** sondaj modificat de ezlidor
Multumesc
*** sondaj modificat de ezlidor
Ultima editare efectuata de catre alljuniorstars in Lun Aug 23, 2010 9:58 pm, editata de 3 ori
Re: Optiune pentru aprobarea mesajelor
Va rugam sa adaugati un chestionar in sugestia dvs. si sa o explicati mai clar.
Cum sa adaug chestionarul?ezlidor a scris:Va rugam sa adaugati un chestionar in sugestia dvs. si sa o explicati mai clar.
Click pe "EDIT" la primul mesaj iar mai jos ai optiunea "Adauga un sondaj" ...acolo urmezi instructiunile si dupa ce ai adaugat
- EX:
- Doriti sa se adauge optiunea...
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
Nu stiu daca am procedat bine.Am creat un sondaj.Ckozmyn2010 a scris:Click pe "EDIT" la primul mesaj iar mai jos ai optiunea "Adauga un sondaj" ...acolo urmezi instructiunile si dupa ce ai adaugatDai pe inregistrare
- EX:
Doriti sa se adauge optiunea...
Iti dai seama ca voi fii zeci de mii de mesaje in cateva luni, daca ai un forum mediu popular, si ca nu le vei face fata, nu?
Pentru ca am un forum destinat promovarii copiilor s-ar putea gasi "unii" binevoitori care ar ataca copii care au castigat premii.Si asta vreau sa evit.Arken a scris:Iti dai seama ca voi fii zeci de mii de mesaje in cateva luni, daca ai un forum mediu popular, si ca nu le vei face fata, nu?
Pro aceasta Optiune este deja pe Vbulletin si nu este nevoie sa se ajunga la 20 000 msg...poti seta doar o anumita categorie sa aiba aceste Permisiuni!
Da asa vreau.Nu toate categoriile .Doar cele mai importante.goroSM a scris:Pro aceasta Optiune este deja pe Vbulletin si nu este nevoie sa se ajunga la 20 000 msg...poti seta doar o anumita categorie sa aiba aceste Permisiuni!
De exemplu pe bloguri exista optiunea
mi se pare o prostie, pe un forum nu se face asa ceva, daca tu nu esti online membrii vor astepta pana li se vor aproba mesajele si se vor plictisi si nu vor mai intra niciodata, daca nu vrei sa se posteze astfel de mesaje le stergi pur si simplu, plus ca nu am vazut asa ceva pe niciun forum, la bloguri e alta chestie, acolo e buna optiunea, dar pe forumuri nu, am votat nu
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Eu am vazut pe forumuri setat la anumite sectiuni aceasta optiune.DarkStar a scris:mi se pare o prostie, pe un forum nu se face asa ceva, daca tu nu esti online membrii vor astepta pana li se vor aproba mesajele si se vor plictisi si nu vor mai intra niciodata, daca nu vrei sa se posteze astfel de mesaje le stergi pur si simplu, plus ca nu am vazut asa ceva pe niciun forum, la bloguri e alta chestie, acolo e buna optiunea, dar pe forumuri nu, am votat nu
Si sincer mi se pare ok aceasta optiune.
E pentru protectia anumitor utilizatori.
Si cine nu vrea sa intre nu e problema.Forumul meu este pt promovarea copiilor talentati,nu e neaparat un forum de discutii.
Si tocmai ca pot sa nu fiu online si sa apara cineva sa scrie mesaje vulgare la adresa unui utilizator
asta ar insemna sa fii 24 din 24 online si un forum se face pentru discutii nu pentru promovari, daca nu se discuta atunci nu se mai numeste asa ceva, pentru asa ceva nu se face forum, se face site
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Mi se activeaza singur optiune de supraveghere a mesajelor
» optiune banare MAC
» Optiune votare de la un IP la 24 de ore
» Optiune inregistrare
» Optiune de indecizie in sondaje
» optiune banare MAC
» Optiune votare de la un IP la 24 de ore
» Optiune inregistrare
» Optiune de indecizie in sondaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum