Useri cu acces limitat in PA
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 7 din 9 • Distribuiţi
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
DORITI ACEASTA OPTIUNE ?
Useri cu acces limitat in PA
Rezumarea primului mesaj :
Daca se poate sa setez un User sa aiba acces limitat la PA, ca de exemplu un User cu rangul de graphic designer sa aiba acces numai la "Afisare" din PA.
Astept opinii...pareri..
Daca se poate sa setez un User sa aiba acces limitat la PA, ca de exemplu un User cu rangul de graphic designer sa aiba acces numai la "Afisare" din PA.
Astept opinii...pareri..
Re: Useri cu acces limitat in PA
e o idee buna asa putem face Fonder si Administratori si administratori sa aibe si ei acces in panou dar la mai putine permisiuni
Fiecare Fondator da acces la panou pe propia raspundere stafful forum gratuit nu o sa mai raspunda atunci de forumurile noastre
Fiecare Fondator da acces la panou pe propia raspundere stafful forum gratuit nu o sa mai raspunda atunci de forumurile noastre
si zic din nou accesul il dati pe propia raspunderere cei din suportul de forum gratuit nu mai raspund de forumurile noastre daca se aproba aceasta
HappyFighter a scris:Mi-ar placea sa arate cam asa:
Administratori - Intreg panoul.
Moderatori - Utilizatori & Grupuri.
Designeri - Afisare (Si cum a mai spus si Ina - La "Foaie de stil CSS" si desigur la template-uri la fel nu.)
Apropo: Votul meu da!
Moderatori utilizatori si grupuri?)
Atunci nu pot seta permisiunule de pe utilizator pe Administrator?,Gandeste,
votul meu da.
Da,o propunere buna!
Votul meu este Da!
Votul meu este Da!
M-am saturat de astefel de idei, de cand mi-am creat contul am vazut cred ca 4 propuneri la fel ca aceasta, de aceea ma abtin de la vot !
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Mr.Pagnel a scris:M-am saturat de astefel de idei, de cand mi-am creat contul am vazut cred ca 4 propuneri la fel ca aceasta, de aceea ma abtin de la vot !
Deci mie (si nu numai mie) mi se pare o idee foarte buna, ca doar de asta am si propus-o, si o putem aplica la anumiti Useri numai daca, si subliniez numai daca vom dori, nu trebuie sa risti aiurea, dar nu cred ca ar strica sa ai o asemenea optiune la indemana. Cum spunea si Ina in pagina 1 si sunt de acord cu ea, la lucrul asta ma gandeam cand am venit cu propunerea... " o astfel de distribuire a rolurilor pe admini ar fi benefica. "
Acum referitor la ce spune Mr.Pagnel... pai asta poate din cauza ca nu se prea pun in practica, nu stiu de ce... si cu ocazia asta, as vrea sa intreb administratorii daca exista vreo sansa in acest moment ca aceasta sugestie (care are ceva vechime vad ca..) sa le fie trimisa mai departe tehnicienilor, sau nu ?
Pentru ca au votat aproape 150 de persoane, dintre care peste 100 sunt "pentru". Astept un raspuns, va rog frumos, sa aflam cu totii, in mare, care mai e situatia.
Nu mi-se pare o idee buna.
Bossu e boss. (Si nu ma refer la traducerea din latina in romana )
Daca nu esti admin, stai la locul tau, nu ai nevoie de acces la p.a.
Bossu e boss. (Si nu ma refer la traducerea din latina in romana )
Daca nu esti admin, stai la locul tau, nu ai nevoie de acces la p.a.
Ar fi chiar foarte bine daca am putea limita accesul la panoul de administrare.
Votez DA.
Votez DA.
Sunt total contra acestei propuneri. De ce? Din simplul motiv ca multi ar veni cu plangeri din cauza faptului ca au dat oricui acces. Deci voi vota NU.
Omu a scris:Sunt total contra acestei propuneri. De ce? Din simplul motiv ca multi ar veni cu plangeri din cauza faptului ca au dat oricui acces. Deci voi vota NU.
Nu ai inteles, nu sa putem da oricarui membru acces la panou, ci sa putem seta permisiunile asupra panoului, de exemplu moderatorul sa aibe acces la Utilizatori & Grupuri , si Designerul la Afisare.
Vizitato- Vizitator
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Useri cu acces limitat in PA.
» User cu acces limitat la panou?
» Inscriere useri noi, si acces la postare.
» Useri neinregistrati acces doar la portal.
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» User cu acces limitat la panou?
» Inscriere useri noi, si acces la postare.
» Useri neinregistrati acces doar la portal.
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 7 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum