Useri cu acces limitat in PA
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 9 • Distribuiţi
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
DORITI ACEASTA OPTIUNE ?
Useri cu acces limitat in PA
Rezumarea primului mesaj :
Daca se poate sa setez un User sa aiba acces limitat la PA, ca de exemplu un User cu rangul de graphic designer sa aiba acces numai la "Afisare" din PA.
Astept opinii...pareri..
Daca se poate sa setez un User sa aiba acces limitat la PA, ca de exemplu un User cu rangul de graphic designer sa aiba acces numai la "Afisare" din PA.
Astept opinii...pareri..
Re: Useri cu acces limitat in PA
Uite, poate crezi că oamenii sunt sinceri, dar câteodată nu sunt. Rareori se mai găseşte un om bun , care nu creează probleme..
Poate să fie doar o categorie in PA de Designeri şi numai ei să o vadă sau să le arate tot Panoul de Administrare înafară de Suprimare şi categoriile forumului .
Poate să fie doar o categorie in PA de Designeri şi numai ei să o vadă sau să le arate tot Panoul de Administrare înafară de Suprimare şi categoriile forumului .
daca ar fi sa fie c.p la useri ce optiuni ar putea sa foloseasca ?
Jumatate DA Jumatate NU . > Contra
folositoare :da
insa nu prea stiu ce sa zic..riscuri
insa nu prea stiu ce sa zic..riscuri
contra s-ar putea sa apara unele probleme .. ( sa copieze forumul etc ) si asa mai bine prevenim :D
hmmmmm..... ce sa zic in acesta privinta ma pune pe ganduri.. si cea ce ma bucur k in sfarsit sa ales o propunere de acesta ....sunt de ACORD DOAR PERSOANE DE INCREDERE.....dar nici sa le da-m bada-i de cap Staful-ui FORUMULUI GRATUIT si nici forumului acelui Administrator....deocamdata nu votez mai asteptam pareri..
In cea ce priveste cei care vor sa se ocupe de IMAGINI ...dar nu vad nimik in asta ...il poti face moderator?si
Bafta!
In cea ce priveste cei care vor sa se ocupe de IMAGINI ...dar nu vad nimik in asta ...il poti face moderator?si
Bafta!
Votez DA este buna ideia
Vizitato- Vizitator
votez nu
hmm..
ar fi o idee buna! dar KomyOmy are dreptate,vor fi prea multe plangeri!
an ziua de azi, nici an cei mai buni prieteni nu poti avea incredere totala!
ar fi o idee buna! dar KomyOmy are dreptate,vor fi prea multe plangeri!
an ziua de azi, nici an cei mai buni prieteni nu poti avea incredere totala!
votez da o idee foarte buna
KomyOmy a scris:"I-am dat acces la PA si mi-a facut praf forumul, ma puteti ajuta?"
"I-am dat acces la PA si nu stiu cum a reusit sa imi stearga forumul, va rog ajutati-ma..."
"I-am dat acces la PA si mi-a sters toate categoriile si forumurile..."
O astfel de optiune ar crea multe conflicte si plangeri pe forumul de suport, nu zic ca nu ar fi folositoara dar prezinta si riscuri.
Cum a spus si KomyOmy, o sa fie foarte multe conflicte. Exista o zicala: Chiar si cel mai bun prieten te poate trada! Adica, poti sa fii foarte bun prieten cu cineva, dar el poate sa se prefaca. Dusmanii sunt peste tot!
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Useri cu acces limitat in PA.
» User cu acces limitat la panou?
» Inscriere useri noi, si acces la postare.
» Useri neinregistrati acces doar la portal.
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» User cu acces limitat la panou?
» Inscriere useri noi, si acces la postare.
» Useri neinregistrati acces doar la portal.
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum