Useri cu acces limitat in PA
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 5 din 9 • Distribuiţi
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
DORITI ACEASTA OPTIUNE ?
Useri cu acces limitat in PA
Rezumarea primului mesaj :
Daca se poate sa setez un User sa aiba acces limitat la PA, ca de exemplu un User cu rangul de graphic designer sa aiba acces numai la "Afisare" din PA.
Astept opinii...pareri..
Daca se poate sa setez un User sa aiba acces limitat la PA, ca de exemplu un User cu rangul de graphic designer sa aiba acces numai la "Afisare" din PA.
Astept opinii...pareri..
Re: Useri cu acces limitat in PA
cat se mai tine acest topic deschis :d pt ca mukti zic da si eu cred ca asa ar fi normal sa aiba un acces limitat , iar cei care vin cu plangeri propun ne bagarea inseama.
Si daca nu iti comvine acest lucru nu trebuie sa dai nu la vot , nu ii dai acces la Pa si gata care e problema ?Poate alti vor acest lucru si din cate vad toti majoritatea vor.
Si daca nu iti comvine acest lucru nu trebuie sa dai nu la vot , nu ii dai acces la Pa si gata care e problema ?Poate alti vor acest lucru si din cate vad toti majoritatea vor.
Votez DA . Din multe motive .
O idee foarte buna.
Votez Da.
Votez Da.
Rpg,votezi da ca sa mai imi spargi inca o data forumul?
Votez NU
Doar administraotrii au acces la P.A!
Asa este cel mai bine
Votez NU
Doar administraotrii au acces la P.A!
Asa este cel mai bine
Votez DA!
Motivele au fost deja prezentate, dar le mentionez si eu : este un lucru ce ar usura munca administratorilor, iar membri staff-ului care nu au acces in PA si prin urmare nu pot face prea multe, acum vor putea rezolva problemele in timp util.
Pro ideei !
Motivele au fost deja prezentate, dar le mentionez si eu : este un lucru ce ar usura munca administratorilor, iar membri staff-ului care nu au acces in PA si prin urmare nu pot face prea multe, acum vor putea rezolva problemele in timp util.
Pro ideei !
votez DA , nu stiu de ce au dat unii "nu" pentru ca daca ei nu vor sa le dea acces limit nu e obligatoriu poate altii vor .
Am votat da...
Adevarul e urmatorul: Daca dai acces cuiva la P.A. trebuie sa stii cui dai acces!
Eu deja am experiente bune si nu voi lasa pe oricine sa aiba accces la panoul meu.
Daca dam cuiva acces la P.A.:
- Avem incredere in acea persoana...
- Stim ca are experiente...
- E un utilizator vechi pe forum si curajos (ma refer la activitate).
- Tine mult la forum.
- Sa stim de ce ii dam acces la P.A. ---> Chiar daca are cunostinte si nu va face nimic, nu are rost...
De sapte ori masoara si o data taie...
Adevarul e urmatorul: Daca dai acces cuiva la P.A. trebuie sa stii cui dai acces!
Eu deja am experiente bune si nu voi lasa pe oricine sa aiba accces la panoul meu.
Daca dam cuiva acces la P.A.:
- Avem incredere in acea persoana...
- Stim ca are experiente...
- E un utilizator vechi pe forum si curajos (ma refer la activitate).
- Tine mult la forum.
- Sa stim de ce ii dam acces la P.A. ---> Chiar daca are cunostinte si nu va face nimic, nu are rost...
De sapte ori masoara si o data taie...
Votez DA
votez DA , asa e si pe forum cu domeniu ) . Cea mai buna idee si ar putea ajuta la dezvoltarea site-uluii "creeaza un forum gratuit"
Votez NU
1.Nu sa gandit nimeni?De ce avem grupul "Administrator" de la inceput,de cand creem forumul?
Daca avem membri fideli pe forum,pot primi rank-ul de "Administrator"
2.Cine stie.De ex: Utilizatorul X,vede pe forumul de support,la promovare forumuri,forumul pe care a luat ban,isi aduce aminte,si vazand ca sa aplicat aceasta propunere,intra pe forum cu alt nume,etc.Se da client fidel,ajuta la tutoriale,si sa spunem ca e membru,si are acces la panou.Din START,stim ca utlizatorul X,sterge forumu,pentru ca a avut antecedente pe el..
Concluzie,NU
1.Nu sa gandit nimeni?De ce avem grupul "Administrator" de la inceput,de cand creem forumul?
Daca avem membri fideli pe forum,pot primi rank-ul de "Administrator"
2.Cine stie.De ex: Utilizatorul X,vede pe forumul de support,la promovare forumuri,forumul pe care a luat ban,isi aduce aminte,si vazand ca sa aplicat aceasta propunere,intra pe forum cu alt nume,etc.Se da client fidel,ajuta la tutoriale,si sa spunem ca e membru,si are acces la panou.Din START,stim ca utlizatorul X,sterge forumu,pentru ca a avut antecedente pe el..
Concluzie,NU
Votez DA - Ar fi interesant si in plus nu mi-ar mai fi teama sa ii dau unui Designer Panou...stiind ca nu poate face alceva decat sa modifice designe-ul...neavand acces la stergera categoriilor sau altele...
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Useri cu acces limitat in PA.
» User cu acces limitat la panou?
» Inscriere useri noi, si acces la postare.
» Useri neinregistrati acces doar la portal.
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» User cu acces limitat la panou?
» Inscriere useri noi, si acces la postare.
» Useri neinregistrati acces doar la portal.
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 5 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum