Sa marim spatiul de stocare de la 20 Mb la 100Mb sau chiar mai mult
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Sa marim spatiul de stocare de la 20 Mb la 100 Mb
Sa marim spatiul de stocare de la 20 Mb la 100Mb sau chiar mai mult
Dupa cum spune si titlul "Sa marim spatiul de stocare de la 20 Mb la 100 Mb sau chiar mai mult" ar trebui sa marim spatiul de stocare deoarece "
20 Mb spatiu este foarte putin si se poate ajunge usor la acest numar ! In 20 Mb incap cam 4-5 fisiere si nu o sa-ti fie de folos atatea . Ar trebui mai multe !
Eu votez cu
EDIT : Cand votati lasati si un coment !
Multumesc
- Cod:
Forumgratuit
20 Mb spatiu este foarte putin si se poate ajunge usor la acest numar ! In 20 Mb incap cam 4-5 fisiere si nu o sa-ti fie de folos atatea . Ar trebui mai multe !
Eu votez cu
- Cod:
Da
EDIT : Cand votati lasati si un coment !
Multumesc
Re: Sa marim spatiul de stocare de la 20 Mb la 100Mb sau chiar mai mult
Si eu voies DA! Mi se pare o idee buna.
Pai, nu sunt sigura ce sa zic. Intradevar, membrii sunt multi pe un forum , si daca este si vechi. Dar sunt cazuri cand multi utilizatori sunt exclusi si vin altii noi. Votez Nu.
este chiar o idee buna!!
votez da!!
votez da!!
Super
Vrei mai mult spatiu ? Pui din banii tai sa achizitionezi niste credite pentru asta, spatiul de stocare nu e o jucarie de care sa va faceti voi de cap cu cine stie ce atasamente / imagini pentru galerie.
Asa ceva nu va fi acceptat niciodata, ca sa nu mai zic ca spatiul de stocare deja a fost marit anul trecut de la 10 la 20Mb, iar tu vrei de pana la 100Mb spatiu gratuit... clar asa ceva nu va fi acceptat de firma..
- Spoiler:
- ridicol.
Vrei mai mult spatiu ? Pui din banii tai sa achizitionezi niste credite pentru asta, spatiul de stocare nu e o jucarie de care sa va faceti voi de cap cu cine stie ce atasamente / imagini pentru galerie.
Asa ceva nu va fi acceptat niciodata, ca sa nu mai zic ca spatiul de stocare deja a fost marit anul trecut de la 10 la 20Mb, iar tu vrei de pana la 100Mb spatiu gratuit... clar asa ceva nu va fi acceptat de firma..
Vizitato- Vizitator
Am votat DA desi sunt 100% convins ca nu o sa se aplice chestia asta, deoarece Forumgratuit iti pune la dispozitie prea multe chestii gratuite...daca vrei avantaje plateste
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
@DrakStar: din ce ai spus tu astia si`au gresit numele. desi pare penibil eu inteleg de la tine ca e ForumSemiPlatit sau ForumAproapeMoca..
Am votat Da desi nu`mi foloseste xD
Am votat Da desi nu`mi foloseste xD
@Ked: Daca ai detine Forumgratuit, ti-ar placea sa dai totul gratis si tu sa nu castigi nimic?? Lucrurile bune se platesc
Zack.- Membru onorific
Eu zic de raportul nume-conditii nu de profit mane
Normal ca as vrea ceva in schimb ca doar nu`s tampit sa`mi dedic viata unei chestii din care castig.. ce? respect, aplauze.. cu astea nu pot trai )
Normal ca as vrea ceva in schimb ca doar nu`s tampit sa`mi dedic viata unei chestii din care castig.. ce? respect, aplauze.. cu astea nu pot trai )
forumul se numeste FORUMGRATUIT iti sugereaza din nume ca e gratuit...ce mai vrei?
Zack.- Membru onorific
Sigur doriti numai 100Mb? Eu as propune 100 Gb. Ce ziceti? Deci sa nu fim penibili si sa ne limitam la cat ne este dat. Ce dorim suplimentar, platim. Vot nu.
am votat .da ( din greseala ).... akm ce vreti sa facem din forumuri...site'uri cu detoate?...nici cu 20mb nu avem ce face da cu 100mb?
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum să vă gestionați spațiul de stocare?
» Spatiul de stocare cumparat a disparut.
» Pot transfera spatiul de stocare de pe un forum pe altul ?
» Spatiu de stocare
» Gestiunea spatiului de stocare
» Spatiul de stocare cumparat a disparut.
» Pot transfera spatiul de stocare de pe un forum pe altul ?
» Spatiu de stocare
» Gestiunea spatiului de stocare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum