Administratorul sa poata trimite un mesaj privat tuturor membrilor deodata.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
A-ti vrea ca Administratorul sa poata trimite un mesaj privat la toti membrii deodata?
Administratorul sa poata trimite un mesaj privat tuturor membrilor deodata.
Ar fi super daca Administratorul ar putea sa trimita un mesaj privat tuturor membrilor deodata , fara ai cauta in lista .
Daca cineva are 2000 de membrii si ar vrea sa trimita un acelasi mesaj privat tuturor membrilor , i-ar fii foarte greu sa stea sa ii selecteze pe toti , cu aceasta optiune ne-ar usura foarte mult munca.
Astept sugestii si sa votati!
Daca cineva are 2000 de membrii si ar vrea sa trimita un acelasi mesaj privat tuturor membrilor , i-ar fii foarte greu sa stea sa ii selecteze pe toti , cu aceasta optiune ne-ar usura foarte mult munca.
Astept sugestii si sa votati!
Re: Administratorul sa poata trimite un mesaj privat tuturor membrilor deodata.
DA are drebtate valetin....
Da, are dreptate , ne-ar usura munca foarte mult ...numai trebuie sa stam sa selectem pe fiecare in parte sa ne ia boala lui calachi ... )
citeste acest mesaj => https://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/mp-in-masa-mailing-mp-t618.htm#3247
Sirius- Membru Forumgratuit
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 14/11/2009
Mulțumiri : 0
Eu as fi deacord ar fi interesant!
Sirius , aia e pentru cei care au grupuri pe forum
stiu pentru ce este am citit...,dar vreau sa spun ca exista si o alta metoda de a trimite mesaje comune
Sirius- Membru Forumgratuit
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 14/11/2009
Mulțumiri : 0
DA . Este foarte interesanta ideea !
Si nu ar fi tot aia? In loc sa stau sa adaug membrii cand trimit mesajul privat, trebuie sa stau ca sa ii adaug intr-un grup...Si nu am niciun chef sa adaug pe 500 de membrii intr-un grup.Sirius a scris:stiu pentru ce este am citit...,dar vreau sa spun ca exista si o alta metoda de a trimite mesaje comune
Eu unul nu inteleg rostul acestei functii pentru mesageria privata
imi spui te rog la ce ti-ar folosi ? Cateva exemple
imi spui te rog la ce ti-ar folosi ? Cateva exemple
Vizitato- Vizitator
Pai de exemplu,daca se schimba numele forumului in 5 zile si vrei sa anunti pe toata lumea,doar nu stai sa trmiti la fiecare im parte cate un mesaj.Stiu cum e deci eu vreau foarte mult ca aceasta optiune sa fie adaugata.
Pentru asta exista anunturile ... anunturile globale, mesaj pe pagina de start, widget-uri la forum/portal etc..
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cand un forum este acceptat ca sa fie promovat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul
» Buton "Trimite" un mesaj privat
» vizitatorul poate trimite mesaj privat!?
» vreau si eu sa adaug la profil trimite mesaj privat
» Cum pot crea un profil personalizat pe care sa il poata schimba doar administratorul?
» Buton "Trimite" un mesaj privat
» vizitatorul poate trimite mesaj privat!?
» vreau si eu sa adaug la profil trimite mesaj privat
» Cum pot crea un profil personalizat pe care sa il poata schimba doar administratorul?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum