Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj", "Optiuni"...
Salut, nu gasesc codul care sa modific textul la "Optiuni", "Adauga un sondaj" (toate dintr-un topic).
Am fundalul alb la acelea si textul tot alb, vreau sa-i dau o culoare, inafara de alb. Astept un cod css, va rog frumos.
Multumesc.
Am fundalul alb la acelea si textul tot alb, vreau sa-i dau o culoare, inafara de alb. Astept un cod css, va rog frumos.
Multumesc.
Vizitato- Vizitator
Re: Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
Inseamna ca nu il cauti unde trebuie.
- Cod:
.thHead .gen{color: CULOARE;}
Re: Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
Da, corect, nu am cautat unde trebuia, dar, problema mea este ca eu lucrez cel mai mult cu fisierele in comp ci' nu online.
DarkSpectre nu te supara, merge cumva sa modific culoarea liniei care desparte membrii de mesajele tastate in chat? Din ce vad, nu prea reusesc sa modific, s-au...nu caut unde trebuie...
DarkSpectre nu te supara, merge cumva sa modific culoarea liniei care desparte membrii de mesajele tastate in chat? Din ce vad, nu prea reusesc sa modific, s-au...nu caut unde trebuie...
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Nu imi apar butoanele pentru optiuni, adauga un sondaj in subiect
» Butonul "Adauga ca prieten"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub link-urile "creeaza un forum | Forum gratuit de suport | ... " pentru Invision
» Cum pot adauga un sondaj pe forum ca cel de pe forumul acesta. [R]
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Butonul "Adauga ca prieten"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub link-urile "creeaza un forum | Forum gratuit de suport | ... " pentru Invision
» Cum pot adauga un sondaj pe forum ca cel de pe forumul acesta. [R]
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum