Cum schimb un "forum" intr-o "categorie"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum schimb un "forum" intr-o "categorie"
Am inregistrat mai multe forumuri pe care acum vreau sa le schimb in categorii la care sa adaug sub-forumuri si nu reusesc(raman forumuri), nu imi apare nicio optiune de a schimba in PA sau cel putin nu o vad eu.
Ma puteti ajuta va rog?
Ma puteti ajuta va rog?
Re: Cum schimb un "forum" intr-o "categorie"
Imi pare rau dar nu puteti trece de la forum la categoria, ci doar de la forum la blog
Vizitato- Vizitator
Ok, imi pare rau si mie, o sa incerc sa fac o noua categorie si sa mut la ea toate sub-forumurile, sper sa nu pierd subiectele.
Intr-o categoria nu pot exista topicuri, doar intr-un forum pot exista topicuri
Imi pare rau dar acest lucru nu este posibil momentan pe Forumgratuit=>Topic inchis.
Imi pare rau dar acest lucru nu este posibil momentan pe Forumgratuit=>Topic inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Atunci cand intru pe forum com fac sa imi apara "forum" si "portal" ?
» Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
» Aspectul Forumului : Cum fac sa grupez 2 sub-categorii intr-o sub categorie , una langa alta .. si cum schimb infatisarea mou...
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As dori un cod CSS pentru a mari lungimea footerului cu &quo
» Cum strangi o categorie sau un widget ?cum se poate "maximiza/minimiza" o categorie ?
» Aspectul Forumului : Cum fac sa grupez 2 sub-categorii intr-o sub categorie , una langa alta .. si cum schimb infatisarea mou...
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» As dori un cod CSS pentru a mari lungimea footerului cu &quo
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum