Nume de domeniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nume de domeniu
am vazut ca unele forum au de ex fifa...tk la sfarsit au tk de ex e fifa-buzau.tk si l-am intrebat pe administrator si a zis ca el nu a platit nimika! cum fac sa am si eu la fel si la mn sa scrie fifa-gold.tk?? plz help
Re: Nume de domeniu
Dami PM cu adresa forumului tau.
Si zimi cum vrei sa iti fac: www.nume.tk
Puteti da topic closed ma descurc eu
Si zimi cum vrei sa iti fac: www.nume.tk
Puteti da topic closed ma descurc eu
E forum de suport , nu se da suport tehnic prin PM
Intra aici pentru ati face "domeniu" defapt este un Web Forward , dar daca voua va place sa le ziceti domeni ..... cum vreti (desi este gresit)
Intra aici pentru ati face "domeniu" defapt este un Web Forward , dar daca voua va place sa le ziceti domeni ..... cum vreti (desi este gresit)
Pai probabil ca nu se da suport tehnic prin PM, dar nici sa faci reclama nu e bine nu?acalyme a scris:E forum de suport , nu se da suport tehnic prin PM
Poate macar sa-mi dea un id de ym...
In acest caz nu e reclama, se acorda support forumul este pe baza forumgratuit nu se considera reclama in cazul supportului, si acest caz nu tine de forumgratuit...
gta am rezolvat-o putetzi inchide topingul
Subiecte similare
» Nume de domeniu
» Nume de domeniu personalizat
» Nume de domeniu gratuit dar personalizabil
» Topic unic: Forumgratuit va ofera un nume de domeniu gratis
» Oferirea unui nume de domeniu gratuit
» Nume de domeniu personalizat
» Nume de domeniu gratuit dar personalizabil
» Topic unic: Forumgratuit va ofera un nume de domeniu gratis
» Oferirea unui nume de domeniu gratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum