Nume de domeniu gratuit dar personalizabil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Va place ideea?
Nume de domeniu gratuit dar personalizabil
Buna ziua! Azi m-am gandit: "Ce-ar fii daca forumgratuit ar da domeniu personalizabil" (ex. http://ADRESA_FORUMULUI_TAU.PERSONALIZAT.RO/NET/Etc.
Asa ca, am postat aici. Spunetiva parerile
Asa ca, am postat aici. Spunetiva parerile
Re: Nume de domeniu gratuit dar personalizabil
Acest lucru este deja posibil, daca intrati in PA la Adresa de internet a forumului si alegeti dupa litera, veti gasi nenumarate nume de domenii. In plus, puteti schimba aceasta adresa oricind, ceea ce nu este posibil pe alte hosturi de domenii gratuite.
Daca veti cauta putin pe internet veti vedea ca rezervarea unui nume de domeniu nu este atit de usoara, avind in vedere ca multe din hosturile de acest gen dispar peste noapte sau sint dubioase. Probabil ca nu doriti sa ramineti peste noapte fara forum pentru ca numele de domeniu gratuit a expirat. Sau o data aleasa adresa sa nu o mai puteti schimba niciodata.
Iar cit despre personalizarea totala, puteti sa va cumparati nume de domeniu folosind creditele.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Daca veti cauta putin pe internet veti vedea ca rezervarea unui nume de domeniu nu este atit de usoara, avind in vedere ca multe din hosturile de acest gen dispar peste noapte sau sint dubioase. Probabil ca nu doriti sa ramineti peste noapte fara forum pentru ca numele de domeniu gratuit a expirat. Sau o data aleasa adresa sa nu o mai puteti schimba niciodata.
Iar cit despre personalizarea totala, puteti sa va cumparati nume de domeniu folosind creditele.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Oferirea unui nume de domeniu gratuit
» Domeniu gratuit pentru activitate !
» Durata domeniu oferit de Forum Gratuit
» Nume de domeniu
» Nume de domeniu
» Domeniu gratuit pentru activitate !
» Durata domeniu oferit de Forum Gratuit
» Nume de domeniu
» Nume de domeniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum