Nume de domeniu personalizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Nume de domeniu personalizat Empty Nume de domeniu personalizat

Mesaj Scris de Admin la data de 07.02.08 17:39

Nume de domeniu personalizat


Aveti posibilitatea de a alege un nume de domeniu pentru forumul dvs. (1600 credite pentru un an, cu posibilitate de prelungire).

Nume de domeniu personalizat Go-jum10Este recomandat sa va alegeţi un nume de domeniu cat mai simplu posibil. Acesta trebuie să fie ales cu atenţie, evitând numele care sunt prea lungi. Un bun nume de domeniu nu depăşeşte 10 caractere. (Amintiţi-vă că aveţi un număr de maxim de 25 de caractere pentru orice eventualitate!)

Pasul 1. Achizitia creditelor

Pentru a comanda un domeniu personalizat, trebuie mai întâi să achiziţionaţi cele 1600 de credite necesare pentru această tranzacţie.
Nume de domeniu personalizat PucePanou de Administrare Nume de domeniu personalizat Arrow10 Diverse Nume de domeniu personalizat Arrow10 Administrare creditNume de domeniu personalizat Arrow10 Cumparare credit

Idee Informatii complete privind achizitionarea de credite gasiti citind acest tutorial

Pasul 2. Rezervarea numelui de domeniu

Odată ce aveţi cele 1600 de credite mergeţi in
Nume de domeniu personalizat PucePanou de Administrare Nume de domeniu personalizat Arrow10 Diverse Nume de domeniu personalizat Arrow10 Administrare creditNume de domeniu personalizat Arrow10 Consum credit
şi faceţi click pe butonul "Nume de domeniu".
Nume de domeniu personalizat 57077010
Exclamare Doar fondatorii pot efectua aceasta operatie.

Apoi trebuie să verificaţi disponibilitatea numelui domeniului personalizat pe care l-aţi ales!
Nume de domeniu personalizat 04678010
Nume de domeniu personalizat Go-jum10Puteţi alege un domeniu personalizat cu una dintre cele patru extensii disponibile:
.com / .net / .org / .biz

Pot apărea doua cazuri:

A. Numele domeniului personalizat pe care l-aţi ales exista deja, acest lucru însemnând ca altcineva a cumpărat deja un domeniu cu numele pe care doriţi sa îl folosiţi dumneavoastră si deci nu îl mai puteţi cumpăra. In acest caz va sfătuim fie sa încercaţi acelaşi nume de domeniu, dar cu o extensie diferita, fie sa vă alegeţi un alt nume.
Exclamare Puteti face aceasta verificare chiar daca nu aveti suficiente credite.
Nume de domeniu personalizat 96573310

B. Numele domeniului personalizat este disponibil, ceea ce înseamnă ca puteţi cumpăra acest domeniu pentru forumul dumneavoastră.
In acest caz, dacă sunteţi sigur de alegerea făcută, confirmaţi cererea dumneavoastră prin completarea formularului pentru a va rezerva numele domeniului (Deşi nu aveţi acces la panoul de control al numelui de domeniu, domeniile cumpărate prin Forumgratuit vă aparţin in totalitate şi puteţi solicita în orice moment recuperarea lor printr-un Mesaj Privat trimis unui administrator. De aceea vă rugam să vă asiguraţi că informaţiile introduse sunt corecte).

Nume de domeniu personalizat Go-jum10Un domeniu personalizat se rezervă pentru un an.El nu poate fi nici editat nici modificat pe parcursul acestei perioade.

Odata ce ati ales numele dvs. de domeniu, trebuie doar să aşteptaţi pentru activarea domeniului de către Forumgratuit!
Exclamare Activarea poate dura până la 5 zile.
După activarea domeniului, veţi primi un e-mail de notificare şi numele domeniului dumneavoastră va conduce în mod automat spre forumul dumnevoastră.

Atata timp cat nu primiti confirmarea activarii sale, nu comunicati numele de domeniu ales, persoane rau intentionate il pot cumpara inainte sa o facem noi.
Idee Daca, după o perioada de cinci zile domeniul dumneavoastră inca nu a fost activat (cazuri foarte rare, dar se poate întâmpla), verificaţi daca nu aţi primit un e-mail de la Forumgratuit in care sa vi se explice motivul întârzierii. Daca nu primiţi niciun e-mail de la Forumgratuit, va rugam sa deschideţi un topic nou pe forumul de suport in forumul Probleme cu creditele si cu domeniile personalizate si să aşteptaţi răspunsul unui administrator.

Pasul 3. Numele de domeniu a fost confirmat. Ce optiuni suplimentare am?

Redirectionare adresa
Odata ce numele de domeniu este activat, forumul este accesibil la doua adrese (numele de domeniu dorit si adresa normala)
Totodata puteţi alege ca toate persoanele care accesează forumul dumneavoastră folosind vechea adresa sa fie redirecţionate automat către noul domeniu.

Nume de domeniu personalizat PucePanou de Administrare Nume de domeniu personalizat Arrow10 General Nume de domeniu personalizat Arrow10 Forum Nume de domeniu personalizat Arrow10 Adresa Internet a forumului Nume de domeniu personalizat Arrow10 Nume de domeniu personalizat Nume de domeniu personalizat Arrow10 Redirecţionare automată a url-ului=>Da.

Conturi email pentru forum

In urma cumpararii unui nume de domeniu, conturile de email devin operationale
Nume de domeniu personalizat Nume_d11

Panou de administrare >>Diverse >> Administrarea casutelor de email

- Puteti crea 10 conturi de email si pana la 10 redirectionari
- Puteti consulta si trimite emailuri prin webmail conectindu-va la http://webmail.numeledvsdedomeniu.com


Tutorial scris de lexa
Actualizat si completat: 29.01.2013 ~Ina

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Admin

Admin
Administrator
Administrator

Mesaje : 886
Data înscrierii : 14/12/2007
Mulțumiri : 18
Pachetul Gratuit Google Chrome phpBB3

https://help.forumgratuit.ro
Admin a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum