nu imi merg imaginile la blog !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
nu imi merg imaginile la blog !
Sa fiu mai explicit...nu stiu de ce , cand pun o poza la o categorie din forum ,imi merge.....dar daca pun la o categorie care e facuta tip blog , nu imi arata imagine....e spatiu liber...ce pot face ?? multumesc....
Ultima editare efectuata de catre ragazzo in Dum Ian 10, 2010 12:14 am, editata de 1 ori
Re: nu imi merg imaginile la blog !
au inceput sa nu imi mai mearga deloc , nici o imagine nu se mai vede ,indiferent ca e pe blog sau forum
serios....chiar nu vede nimeni acest topic ?
sunt 40 de vizualizari si nimic....
nu am galerie ,sau alte prostii ca sa ocupe spatiu ....spatiu meu e liber tot...d.ar nu imi apar imaginile....ce se intampla ? pot sa aflu si eu ?
edit : la categoriile tip forum am vazut ca si-a revenit , dar la tip blog tot nu merge
sunt 40 de vizualizari si nimic....
nu am galerie ,sau alte prostii ca sa ocupe spatiu ....spatiu meu e liber tot...d.ar nu imi apar imaginile....ce se intampla ? pot sa aflu si eu ?
edit : la categoriile tip forum am vazut ca si-a revenit , dar la tip blog tot nu merge
Eu zic ca de vina este toolbarul de la wibiya.Scoate de proba codul de la toolbar si vezi daca se mai manifesta problema
ai avut dreptate nick....asa e....l-am scos , deja ma enerveaza )
mersi mult....poti inchide !
mersi mult....poti inchide !
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» De ce nu merg imaginile .gif
» Recuperare blog sters sau panou cu unelte blog
» Iconurile merg de max 20 de px
» Nu merg tabelele.
» Nu imi merg semnaturile
» Recuperare blog sters sau panou cu unelte blog
» Iconurile merg de max 20 de px
» Nu merg tabelele.
» Nu imi merg semnaturile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum