Nu imi merg semnaturile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu imi merg semnaturile
Salut! ,
Am efectuat acesti pasi: PA / Utilizatori si grupuri / Utilizatori / Optiuni utilizator / Optiuni utilizator (cadranul 3) - Permite semnaturi - DA si da-i inregistrare in acel cadru.
si din profil
Profil / preferinte /Adauga intotdeauna semnatura la mesaje :
* Da Nu / bifesi DA
Am bifat aici si tot nu apar semnaturile la nimeni!
Versiunea pe care o folosesc este phpbb 2
Am efectuat acesti pasi: PA / Utilizatori si grupuri / Utilizatori / Optiuni utilizator / Optiuni utilizator (cadranul 3) - Permite semnaturi - DA si da-i inregistrare in acel cadru.
si din profil
Profil / preferinte /Adauga intotdeauna semnatura la mesaje :
* Da Nu / bifesi DA
Am bifat aici si tot nu apar semnaturile la nimeni!
Versiunea pe care o folosesc este phpbb 2
Ultima editare efectuata de catre snikers* in Mier Apr 18, 2012 7:19 pm, editata de 2 ori
Re: Nu imi merg semnaturile
Bună seara,
Întrebarea mea este simplă: Aţi adăugat o semnătură din profil? Dacă da, trebuie să ştiţi că ele o să apară de la noile postări.
Întrebarea mea este simplă: Aţi adăugat o semnătură din profil? Dacă da, trebuie să ştiţi că ele o să apară de la noile postări.
Re: Nu imi merg semnaturile
Am adaugat , dar intradevar apar din noile postari MS
TC
TC
Subiecte similare
» Cum pot dezactiva avatarele si semnaturile? [R]
» +De ce nu-mi arata semnaturile in postarile din forum
» Cum fac vizibile semnaturile?
» Semnaturile membrilor forumului se vad pe centru si nu aliniate la stanga ca pana acum [R]
» De ce nu imi apar semnaturile la forum?
» +De ce nu-mi arata semnaturile in postarile din forum
» Cum fac vizibile semnaturile?
» Semnaturile membrilor forumului se vad pe centru si nu aliniate la stanga ca pana acum [R]
» De ce nu imi apar semnaturile la forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum