De ce nu merg imaginile .gif
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De ce nu merg imaginile .gif
Mi-am pus o imagine la avatar care se misca este .gif dar pe forum sta pe loc si la profil si in mesaje nu face nimic cum pot sa o fac sa fie normala nu sa stea?
Re: De ce nu merg imaginile .gif
Buna ziua.
Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Fiind a treia abatere de acest fel ati primit warn.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Legat de problema, va rog sa incercati sa urcati imaginea .gif pe un site de incarcat imagini, si ulterior sa mergeti catre profilul dumneavoastra la tab-ul "Avatar".
Copiati link-ul imaginii, apoi adaugati-l la rubrica Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site.
Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Fiind a treia abatere de acest fel ati primit warn.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Legat de problema, va rog sa incercati sa urcati imaginea .gif pe un site de incarcat imagini, si ulterior sa mergeti catre profilul dumneavoastra la tab-ul "Avatar".
Copiati link-ul imaginii, apoi adaugati-l la rubrica Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site.
Re: De ce nu merg imaginile .gif
Rezolvat
Subiecte similare
» nu imi merg imaginile la blog !
» Nu merg smileurile
» De ce nu imi merg smileurile?
» Nu imi merg sub-forumurile !
» Nu imi merg subforumurile
» Nu merg smileurile
» De ce nu imi merg smileurile?
» Nu imi merg sub-forumurile !
» Nu imi merg subforumurile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum