Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Regulile forumului Discutii Generale

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Important Regulile forumului Discutii Generale

Mesaj Scris de Luky Joi Dec 10, 2009 11:19 pm

Regulamentul forumului "Discutii Generale"


Regulile forumului Discutii Generale WarningImportant: Acestea sunt regulile specifice sectiunii "Discutii generale". Nu uitati ca trebuie sa respectati si Regulamentul General al forumului de suport.

Va reamintim pe aceasta cale ca scopul principal al acestui forum este acela de a oferi suport pentru forumurile Forumgratuit. Pe linga suport, va punem la dispozitie si un loc pentru relaxare si pentru a va cunoaste mai bine, un loc unde administratorii forumurilor pot discuta subiecte de interes general.

Regulile forumului Discutii Generale Sub_un11Subiecte unice

Subiectele unice sunt singurele care trebuie sa existe pentru o anumita tema. Daca veti crea un topic despre un subiect care este deja unic acesta va fi inchis si veti primi un link care sa indice subiectul-unic pe aceea tema.
Doar moderatorii vor putea sa le creeze, intrucit nu orice subiect devine subiect unic, ci doar cele care prezinta o anumita importanta pentru dumneavoastra ca adminitratori de forumuri.

Comportamente care trebuie evitate in forumul "Discutii Generale"


 • Sa scrieti mesaje cu tenta rasista, xenofoba, sexuala, invitatii pentru a comite genocid, etc, sau mesaje agresive la adresa altor persoane, indiferent daca fac parte din acest forum sau nu..
 • Sa scrieti mesaje pentru a nu spune nimic concret(Mesaje care contin un smiley, mesaje monosilabice sau mesaje care nu isi au locul in subiectul discutat in acel topic)
 • Corectarea membrilor care incalca unele reguli. Aceasta este treaba celor din staff.
 • Sa solicitati suport pentru problemele privind forumurile dumneavoastra, acesta se acorda in sectiunea Suport.
 • Sa faceti publicitate forumurilor sau altor site-uri sau sa scrieti link-uri catre jocuri de loterie sau alte site-uri pentru a castiga bani sau coduri PayPal si altele similare.
 • Jocuri gen "Numara pana la X" , Fazan, si orice alt joc bazat pe inlantuire de cuvinte nu vor fi tolerate, deoarece nu sunt subiecte de discutie si incarca fara rost forumul.
 • Sa folositi aceasta zona pentru a face reclamatii sau contestatii de orice fel impotriva celoralti utilizatori ai forumului, impotriva staff-ului sau a altor forumuri. Acestea se pot trimite prin mesageria privata catre un membru din staff.


Sanctiuni

Vor fi inchise : Subiectele care nu respecta regulile
Vor fi avertizati oficial (si vor primi warn) : Membrii care vor continua sa ignore regulile desi au fost deja avertizati si/sau vor scrie in mod intentionat mesaje care contin:

 • Link-uri catre jocuri de loterie si site-uri capcana
 • Mesaje agresive catre alte persoane
 • Incercarile de a distruge un topic pe care il judecati dumneavoastra ca fiind neinteresant
 • Mesaje cu continut socant
 • Instigarea la creerea de "clanuri" sau "grupuri" care se intorc impotriva unei categorii de persoane sau impotriva unui/unor membrii etc.
Exclamare Nota: Aceste reguli pot fi actualizate oricand asa ca este recomandat sa revizitati acest topic pentru noi reguli si/sau modificari.


Cu respect,
Echipa Forumgratuit

Ultima actualizare: 16.12.2012
Luky

Luky
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3467
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Internet Explorer phpBB3

Luky a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum