Actualizarea regulilor pentru Discutii generale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Actualizarea regulilor pentru Discutii generale
Actualizarea regulilor in sectiunea Discutii generale |
Buna ziua! Din dorinta de a permite mai multor utilizatori sa discute liber despre probleme de interes general, va anuntam ca a fost revizuit Regulamentul forumului "Discutii generale". Va recomandam sa-l recititi pentru a elimina orice neclaritati aveti despre aceasta sectiune. Am cautat sa asiguram o relaxare a regulilor si o mai mare flexibilitate, pentru comfortul tuturor. Toate cele bune! |
Echipa Forumgratuit |
Re: Actualizarea regulilor pentru Discutii generale
Multumim pentru actualizare, Ina. Era si timpul pentru o organizare mai buna a sectiunii "Discutii generale". Sper ca utilizatorii sa se conformeze cu regulamentul cat mai curand.
P.S.: Se putea face un singur anunt, in care sa se precize despre toate modificarile efectuate, dar e bine si asa..
P.S.: Se putea face un singur anunt, in care sa se precize despre toate modificarile efectuate, dar e bine si asa..
Nu se putea face un singur anunt, pentru ca nu au fost modificate toate in acelasi timp si trebuia sa anuntam utilizatorii imediat, ca sa nu le cream probleme.
Am observat si eu ca data postarii apare 15 la mai multe subiecte, dar daca vei vizualiza mesajele vei vedea data corecta.
Am observat si eu ca data postarii apare 15 la mai multe subiecte, dar daca vei vizualiza mesajele vei vedea data corecta.
Este o actializare strict necesara, care, in sfarsit a aparut . Ma bucur ca, va implicati in buna activitate a forumului de suport . Multumim Ina .
Subiecte similare
» Regulile forumului Discutii Generale
» Puncte și actualizarea reputației
» Actualizarea Regulamentului General
» Actualizarea modulului Facebook Connect
» Ban automat la incalcarea regulilor
» Puncte și actualizarea reputației
» Actualizarea Regulamentului General
» Actualizarea modulului Facebook Connect
» Ban automat la incalcarea regulilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum