Sistem de puncte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti de acord?
[SONDAJ] Sistem de puncte [R]
Rezumarea primului mesaj :
Ar fi interesant ca utilizatorii sa stranga puncte pe baza topicelor noi create sa zicem, sau a activitatii lor in forum, astfel incat sa poata sa-si schimbe in Profilul lor niste setari ca: numele sa aibe glow, sa fie colorat, sa isi poata schimba optiunea de utilizator, adica in loc de membru: sa-si scrie ce vor ei... Na, si multe astfel de chestii.
EDIT 1960 . STERS TAG BOLD, este rezervat moderarii.
Ar fi interesant ca utilizatorii sa stranga puncte pe baza topicelor noi create sa zicem, sau a activitatii lor in forum, astfel incat sa poata sa-si schimbe in Profilul lor niste setari ca: numele sa aibe glow, sa fie colorat, sa isi poata schimba optiunea de utilizator, adica in loc de membru: sa-si scrie ce vor ei... Na, si multe astfel de chestii.
EDIT 1960 . STERS TAG BOLD, este rezervat moderarii.
Ultima editare efectuata de catre ramaitanar in Joi Iun 19, 2008 11:16 pm, editata de 1 ori
Re: Sistem de puncte
cel mai frumos era sa poti sa iti alegi Domenii Gratuite,de ex: .com,.info,.org ca la cati utilizatori care folosesc aceste forumuri,este bine sa faceti si asta nu sa mai si dai bani pe Domenii
Mie mi-ar place ideea doar ca daca vreau sa bifez ar face forumul mai frumos dupa mine si membri o sa posteze mai mult pentru a acumula puncte si a ''cumpara'' imagini numele lor sa fie de o anumita culoare etc.
Ce buna idee eu votez PT DA e o ide ff bun si merita eforutul lui/ei
Votez NU
Cine vrea asa ceva isi creeaza un profil personalizat si face voteaz nu pentru ca asa se va face mult spam deschide topicuri aiurea si posteaza aiurea doar pentru puncte...e treaba multa..deci
NU
Cine vrea asa ceva isi creeaza un profil personalizat si face voteaz nu pentru ca asa se va face mult spam deschide topicuri aiurea si posteaza aiurea doar pentru puncte...e treaba multa..deci
NU
Eu am pus votat "da". Asa, daca pentru posturi primesti puncte, userii ar fi motivati sa posteze ^_^. De fapt, sa fie ceva ca un shop :-?, si sa poti bloca accesul la shop unor utilizatori daca consideri ca au facut spam numai pentru a avea acces la optinui.
Votez DA
- E o idee foarte buna, am si eu o sugestie e doar o sugetie. Deci in loc sa fie mai complicat cu topicuri .... etc sa fie ceva mod in care sa ii multumesti userului ( am vazut pe mai multe forumuri ) dai click pe buton si la nush cate multumuri sa isi poata cumpara ceva din acel "shop"
- E o idee foarte buna, am si eu o sugestie e doar o sugetie. Deci in loc sa fie mai complicat cu topicuri .... etc sa fie ceva mod in care sa ii multumesti userului ( am vazut pe mai multe forumuri ) dai click pe buton si la nush cate multumuri sa isi poata cumpara ceva din acel "shop"
sunt de acord .........
da ce ar fi sa mai adaugati niste culori pt ranguri
sal
da ce ar fi sa mai adaugati niste culori pt ranguri
sal
Foarte 'ingenioasa'.
Dar numai Administratorii si Moderatorii , sa poata da punctele.. nu userii.
Dar numai Administratorii si Moderatorii , sa poata da punctele.. nu userii.
sunt deacord
si eu sunt de acord...
edit..
de ce ?
pt ca sunt mai multe ranguri si prea putine culori...
edit..
de ce ?
pt ca sunt mai multe ranguri si prea putine culori...
Ultima editare efectuata de catre war$ in Mar Feb 24, 2009 1:28 pm, editata de 1 ori
** tornada, war$ => Va rugam sa va argumentati voturile prin editarea mesajelor ... Multumesc !
Sugestie acceptata=>Topic trimis la arhiva.
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum