Sistem de premii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Sistem de premii
M-am gandit ca ar fi bun un sistem de premii.
Ce sa contina in plus:
- un widget
Ce sa faca:
Widegut genereaza la un anumit interval de timp niste coduri unice.Acelas cod este vadut de toti membri conectati pe pagina unde este widgetul. Codul trebuie copiat si pus pe o pagina. Daca codul este valid si nefolosit atunci utilizatori primesc un anumit numar de puncte.
Acele puncte pot fi folosite la:
- intrarea intr-un anumit grup (setat de administrator)
-crearea unui forum intr-o anumita sectiune (setata de administrator)
-punctele pot fi donate altor membri
-folosirea unor smile-uri speciale (setat de administrator)
-achizitionarea altor puncte
-vizualizarea unor subiecte speciale (tutoriale,scripturi,etc.)(setat de moderatori)
Cred ca membri ar fi mai activi pe forumuri si ar aduce si alti si astfel forumurile ar deveni mai populare mult mai repede.
Ce sa contina in plus:
- un widget
Ce sa faca:
Widegut genereaza la un anumit interval de timp niste coduri unice.Acelas cod este vadut de toti membri conectati pe pagina unde este widgetul. Codul trebuie copiat si pus pe o pagina. Daca codul este valid si nefolosit atunci utilizatori primesc un anumit numar de puncte.
Acele puncte pot fi folosite la:
- intrarea intr-un anumit grup (setat de administrator)
-crearea unui forum intr-o anumita sectiune (setata de administrator)
-punctele pot fi donate altor membri
-folosirea unor smile-uri speciale (setat de administrator)
-achizitionarea altor puncte
-vizualizarea unor subiecte speciale (tutoriale,scripturi,etc.)(setat de moderatori)
Cred ca membri ar fi mai activi pe forumuri si ar aduce si alti si astfel forumurile ar deveni mai populare mult mai repede.
Re: Sistem de premii
esti sigur ca esti la sectiunea corecta?? aici este sectiunea "Sugestii pentru forumurile voastre"RyNo a scris:Nu prea înteleg ce rost are, este un forum de support, Am votat NU.
Scuze am gresit actiunea :p ,dar nush daca este propunere cine stie ce, eu nu cred ca va aduce mai multi membri pe forum, pentru ca utilizatori sunte interesati de tutoriale noi, hai sa spunem ca am Votat Da.
Un mare DA!!! M-ar ajuta.
Da,mar ajuta!
Pro , pana la urma este foarte util , utilizatorii se plictisesc sa tot stea degeaba pe forum .... (unii din ei) Chiar ar fi puțin distractiv și incitant
Sugestie mai veche de un an, închisă și arhivată.
Subiecte similare
» Sistem premii pe forum gratuit
» Propunere Premii
» Iconite premii
» din: Award Sistem
» Sistem analizari
» Propunere Premii
» Iconite premii
» din: Award Sistem
» Sistem analizari
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum