Sistem de puncte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti de acord?
[SONDAJ] Sistem de puncte [R]
Ar fi interesant ca utilizatorii sa stranga puncte pe baza topicelor noi create sa zicem, sau a activitatii lor in forum, astfel incat sa poata sa-si schimbe in Profilul lor niste setari ca: numele sa aibe glow, sa fie colorat, sa isi poata schimba optiunea de utilizator, adica in loc de membru: sa-si scrie ce vor ei... Na, si multe astfel de chestii.
EDIT 1960 . STERS TAG BOLD, este rezervat moderarii.
Ultima editare efectuata de catre ramaitanar in Joi Iun 19, 2008 11:16 pm, editata de 1 ori
Re: Sistem de puncte
e interesant ... dar exista grupuri si ranguri ... nu cred ca ama are rost tot felul de imagini ... poti seta asa ceva punand un profil pentru imagini ...
cu punctele ... :-?? ... am incercat si yo asa ceva ... dar nu am primit nici un raspuns
cu punctele ... :-?? ... am incercat si yo asa ceva ... dar nu am primit nici un raspuns
Ce treaba au grupurile si rangurile.
Era vorba un sistem de puncte setat de asa natura incat, la fiecare user sa apara cate puncte a facut, in asa fel sa-si "cumpere" ceva de punctele alea. Glowuri sau altceva.
Exista un astfel de program care trebuie numai instalat in ftp. Si daca fiecare administrator vrea, il poate seta sau nu. Nu e musai toti sa-l aibe... Ci il bifezi sa-l ai.
Era vorba un sistem de puncte setat de asa natura incat, la fiecare user sa apara cate puncte a facut, in asa fel sa-si "cumpere" ceva de punctele alea. Glowuri sau altceva.
Exista un astfel de program care trebuie numai instalat in ftp. Si daca fiecare administrator vrea, il poate seta sau nu. Nu e musai toti sa-l aibe... Ci il bifezi sa-l ai.
Nu....stiu daca am intels intrebarea...
dar daca este vorba de a putea sa luam punctele [care se cumpara gratis] nu sunt de acord...acesti oameni muncesc la acest e forumuri...si ne dau posibilitatea de a ne face viata cat mai usoara...ei ar trebui sa se aleaga cu ceva nu !!!
dar daca este vorba de a putea sa luam punctele [care se cumpara gratis] nu sunt de acord...acesti oameni muncesc la acest e forumuri...si ne dau posibilitatea de a ne face viata cat mai usoara...ei ar trebui sa se aleaga cu ceva nu !!!
ultimatecstrike a scris:Nu....stiu daca am intels intrebarea...
In primul rand cred eu ca nu ai citit atent intrebarea mea.
Este vorba asa.
Atunci cand utilizator posteaza pe forumul fiecaruia, sa i se stranga niste puncte. Cu aceste puncte acumulate, el, isi poate face din profilul lui sa zicem, numele sa straluceasca, sau sa-si puna un ticker, sau chestii de genul asta... Adica sa "cumpere" ceva de punctele stranse.... Sa-si imbunatateasca Profilul... Fiecare poate veni cu idei in profilul lui cum sa arate... Adica ii promovezi in felul asta. Am vazut pe multe forumuri si crede-ma ca-s tare faine chestiile astea, fiindca fiecare se gandeste sa fie activ, sa faca in asa fel sa-si puna cate ceva nou in profilul sau...
ramaitanar acum am inteles....pei....sti care este chestia...cu acele puncte nu va sta nimeni sa-ti faca ranguri/bannere/userbanner etc...
Invata sa folosesti photoshop , sau alte programe....
Crede-ma ca si eu am vazut multe... dar trebuie sa citesti multe tutoriale , si am obsercat la multi ca ei doar vor sa dea coppy paste si atat...
Dasta gasesti ceva greu pe motoarele de cautare TOATA LUMEA VREA SA DEA COPPY; PASTE si mai ales nu sunt pastrate drepturle de autor !!!
Invata sa folosesti photoshop , sau alte programe....
Crede-ma ca si eu am vazut multe... dar trebuie sa citesti multe tutoriale , si am obsercat la multi ca ei doar vor sa dea coppy paste si atat...
Dasta gasesti ceva greu pe motoarele de cautare TOATA LUMEA VREA SA DEA COPPY; PASTE si mai ales nu sunt pastrate drepturle de autor !!!
Ranguri si altele se pot face de fiecare. Fiecare poate face profiluri personalizate. Cu un pic de imaginatie si indemanare se pot face lucruri grozave. Eu lucrez in multe programe. Nu sunt in lumea asta de azi de maine, crede-ma. Fac tot soiul de chestii.
E nevoie doar de scriptul instalat si restul fiecare se descurca mai departe.
E nevoie doar de scriptul instalat si restul fiecare se descurca mai departe.
Eu cred ca este o idee foarte buna!Ar imbunatati nivelul de postare pe forumurile noastre!
Si eu as fi incatat ca administrator sa am aceasta obtiune. poate din 100 de useri, macar 2 si-ar personaliza profilul si ar crea interes so pt ceilalti.
Ar starni inventivitatea.
Totusi, nu am unde vota, pt ca nu e facut sondaj din acest topic .
Ar starni inventivitatea.
Totusi, nu am unde vota, pt ca nu e facut sondaj din acest topic .
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum