Adaugare de tag-uri meta la deschiderea unui topic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Adaugare de tag-uri meta la deschiderea unui topic
Am vazut pe cateva forumuri care nu aveau nici o legatura cu forumgratuit. La deschiderea unor topicuri aveau o optiune, un chenar unde se putea trece niste cuvinte cheie separate printr-o virgula .
Cu ce ajuta aceste cuvinte cheie (tag-uri /tag-uri meta/ keywords) ?
Pai ajuta la gasirea mai rapida a unui subiect din forum, pe google sau orice alt motor de cautare.
Astfel, propun sa se adauge si pe forumgrtuit aceasta optiune daca se poate. De a avea posibilitatea de a trece cuvinte cheie la fiecare subiect ca forumul nostru sa fie gasit mult mai usor pe orice motor de cautare .
Astept vot-urile voastre plus motivatia
Cu ce ajuta aceste cuvinte cheie (tag-uri /tag-uri meta/ keywords) ?
Pai ajuta la gasirea mai rapida a unui subiect din forum, pe google sau orice alt motor de cautare.
Astfel, propun sa se adauge si pe forumgrtuit aceasta optiune daca se poate. De a avea posibilitatea de a trece cuvinte cheie la fiecare subiect ca forumul nostru sa fie gasit mult mai usor pe orice motor de cautare .
Astept vot-urile voastre plus motivatia
Vizitato- Vizitator
Re: Adaugare de tag-uri meta la deschiderea unui topic
6 voturi fara nici un comentariu , chiar nu aveti nimic de zis ?
Vizitato- Vizitator
Motanel, dar ceea ce propui tu nu este deaj realizat acum cu ultima actualizare? Prin descrierea subiectelor?
Nu, nu este, descrierea subiectelor este altceva.
Dar tag-urile meta sunt cuvinte cheie separate printr-o virgula si spatiu, care ajuta subiectul sa fie gasit pe net la o cautare.
De ex: ai un subiect cu titlu, descriere si tag-uri meta:
Titlu: Cum sa realizezi un forum foarte repede
Descriere: Creaza-ti propriul forum gratuit in cel mai scurt timp. Ai posibilitatea de-al administra dupa bunul plac.
Tag-uri meta: forum, free, gratis, gratuit, cum, sa, how, to, creaza, web, prieteni, online, etc,.
Dar tag-urile meta sunt cuvinte cheie separate printr-o virgula si spatiu, care ajuta subiectul sa fie gasit pe net la o cautare.
De ex: ai un subiect cu titlu, descriere si tag-uri meta:
Titlu: Cum sa realizezi un forum foarte repede
Descriere: Creaza-ti propriul forum gratuit in cel mai scurt timp. Ai posibilitatea de-al administra dupa bunul plac.
Tag-uri meta: forum, free, gratis, gratuit, cum, sa, how, to, creaza, web, prieteni, online, etc,.
Vizitato- Vizitator
am votat DA! foarte folositor pentru a popula un forum
Am votat acum cateva zile si am uitat sa spun si de ce ..
Am votat Da pentru ca este foarte folositor la popularea unui forum si aceste tag-uri ajuta la adaugarea forumului in mai multe directoare web gen google si altele.
Am votat Da pentru ca este foarte folositor la popularea unui forum si aceste tag-uri ajuta la adaugarea forumului in mai multe directoare web gen google si altele.
KanYST- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 07/01/2009
Mulțumiri : 0
Sunt de parere cu ei este foarte folositor la popularea unu forum
Am votat da, desi ajuta si descrierea subiectelor la referentierea in motoarele de cautare. Daca la descriere adaugati cuvintele cheie despartite prin virgule, e cam acelasi lucru, cu mici diferente de timp, sa zicem (la meta tag-uri referentierea are loc mult mai repede decat la descriere).
Bun, m-ati convins de diferenta, asa ca ati priit si votul meu pozitiv.
Am vazut pe alte platforme aceasta idee. Mi-ar placea si mie sa fie implementata si aici. Am votat da
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Optiunea aceasta exista si pe wordpress, articolele create de mine sunt gasite foarte usor pe Google si ajung sa am vizite numeroase pe blog.
Cu propunerea aceasta ar spori traficul forumurilor forumgratuit.ro .
Votez Da.
Cu propunerea aceasta ar spori traficul forumurilor forumgratuit.ro .
Votez Da.
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Adaugare imagini in topic , oprita
» Adaugare bara de instrumente topic nou
» Propunere adaugare sectiune atasament la new topic
» Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.
» Cod meta tag
» Adaugare bara de instrumente topic nou
» Propunere adaugare sectiune atasament la new topic
» Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.
» Cod meta tag
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum