Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de Dani David Dum Aug 20, 2017 1:53 pm

Va salut stimati colegi! Nu am stiut cum sa specific in titlu doleanta mea si imi cer scuze daca nu am formulat corect de aceea  am sa specific in detaliu aici. A-si dori sa fac si eu la o anumita categorie de pe forumul meu sa imi apara automat la deschiderea unui topic cum apare aici pe forum la categoria ,,Promovare forum" doar ca in locul celor de acolo va fi altceva,Voi atasa mai jos o imagine cu ce a-si dori.
Va multumesc!
Adaugare  automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc. Captur47


Ultima editare efectuata de catre Dani David in Dum Aug 20, 2017 11:25 pm, editata de 1 ori
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de SSYT Dum Aug 20, 2017 6:13 pm


Legat de problema dvs. o sa revin cu edit cu solutia.
SSYT

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1423
Varsta : 28
Localizare : Romania, localhost:80
Data înscrierii : 10/08/2015
Mulțumiri : 199
Opera phpBB3

https://help.forumgratuit.ro
SSYT a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de Dani David Dum Aug 20, 2017 6:45 pm

Va salut! Am gasit rasfoind prin forum acest cod js este ok doar ca a-si dori sa apara in sectiunea care doresc eu nu pe mai multe.In acest moment imi apare pe doua sectiuni.
Atasez codul si postul unde l-am gasit
Multumesc pentru ajutor!
Cod:
jQuery(function(jQ) {
  var model = "Linie 1\r\n"+"Linie 2\r\n"+"Linie 3 \r\n"+"Linie 4\r\n", idTopic = 4;
  if(window.location.href.indexOf('/post?f='+ idTopic +'') > -1)
  {
      jQ('input.inputbox.medium[name="subject"]').val('[Cerere] ');
      $('textarea#text_editor_textarea').val(model);
  }
});

https://help.forumgratuit.ro/t51278-cand-dau-topic-nou-sa-apara-model?highlight=model
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de SSYT Dum Aug 20, 2017 6:48 pm

Buna ziua,
Amplasare: Toate Paginile
Cod:
$(function() {
   var catID = "12",
   mesaj = "1. Denumire TV:\nLine\nLinie";
   if(location.pathname == '/post' && location.search == '?f='+ catID +'&mode=newtopic')
      $('#textarea_content textarea').val(mesaj);
});

Detalii:
\n - O noua linie
catID - id-ul categoriei unde doriti sa apara
mesaj - mesajul predefinit.
SSYT

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1423
Varsta : 28
Localizare : Romania, localhost:80
Data înscrierii : 10/08/2015
Mulțumiri : 199
Opera phpBB3

https://help.forumgratuit.ro
SSYT a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de Dani David Dum Aug 20, 2017 6:59 pm

catID trec numele categoriei ?
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de SSYT Dum Aug 20, 2017 10:19 pm

Id-ul de la nume. Gen. f12-nume
SSYT

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1423
Varsta : 28
Localizare : Romania, localhost:80
Data înscrierii : 10/08/2015
Mulțumiri : 199
Opera phpBB3

https://help.forumgratuit.ro
SSYT a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de Dani David Dum Aug 20, 2017 10:52 pm

Nu stiu daca am procedat bine am copiat id din pagina dar cred ca e gresit
asa am pus eu id-ul
Cod:
jQuery(function(jQ) {
  var model = "OBLIGATORIU! COMPLETATI CAMPURILE DE MAI JOS.\r\n"+"1. MODEL TV:\r\n"+"2. PLACA DE BAZA: \r\n"+"3. SURSA:\r\n"+"4. T-CON:\r\n"+"5. INVERTOR:\r\n"+"6. DISPLAY:\r\n"+"7. DESCRIERE DEFECT:\r\n", idTopic =4;
  if(window.location.href.indexOf('/post?f='+ f4-dedicat-problemelor-in-depanare-tv +'') > -1)
  {
      jQ('input.inputbox.medium[name="subject"]').val(' ');
      $('textarea#text_editor_textarea').val(model);
  }
});
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de SSYT Dum Aug 20, 2017 11:12 pm

Cod:
 
$(function() {
  var catID = "4",
  mesaj = "OBLIGATORIU! COMPLETATI CAMPURILE DE MAI JOS.\r\n"+"1. MODEL TV:\r\n"+"2. PLACA DE BAZA: \r\n"+"3. SURSA:\r\n"+"4. T-CON:\r\n"+"5. INVERTOR:\r\n"+"6. DISPLAY:\r\n"+"7. DESCRIERE DEFECT:\r\n";
  if(location.pathname == '/post' && location.search == '?f='+ catID +'&mode=newtopic')
      $('#textarea_content textarea').val(mesaj);
});

Incearca asa, ar trebuie sa functioneze perfect.
SSYT

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1423
Varsta : 28
Localizare : Romania, localhost:80
Data înscrierii : 10/08/2015
Mulțumiri : 199
Opera phpBB3

https://help.forumgratuit.ro
SSYT a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de Dani David Dum Aug 20, 2017 11:21 pm

Acum am inteles ce se intampla,mai am o categorie care incepe cu 4 adica e 42 si se posteaza si acolo,dar incerc si varianta noua data de tine

Editez functioneaza perfect cu ultimul cod dat de tine.
Multumesc frumos!!
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Adaugare automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc.

Mesaj Scris de SSYT Dum Aug 20, 2017 11:29 pm

Adaugare  automata la deschidere topic ,descriere,link ,denumire etc. Solved10Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.

=> Topic rezolvat
SSYT

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1423
Varsta : 28
Localizare : Romania, localhost:80
Data înscrierii : 10/08/2015
Mulțumiri : 199
Opera phpBB3

https://help.forumgratuit.ro
SSYT a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum