Moderator HitSkin , propunere readusa in atentia utilizatorilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Doriti adaugarea unui moderator pentru Hitskin?
Moderator HitSkin , propunere readusa in atentia utilizatorilor
In primul rand , aceasta propunere a existat aici.
In al doilea rand , daca nu am propus unde trebuia , rog a se trimite unde trebuie.
Si acum , propun sa se (re)adauge un moderator pentru Hitskin , deoarece in ultimul timp , daca am schimbat o imagine , spun ca am realizat o tema.Unele se repeta de doua sau mai multe ori , altele nu isi au rostul , nefiind schimbate nimic la ele.
Dupa cum spunea si ezlidor :
Daca doriti , v-as putea prezenta si cateva teme care nu isi au rostul..
In al doilea rand , daca nu am propus unde trebuia , rog a se trimite unde trebuie.
Si acum , propun sa se (re)adauge un moderator pentru Hitskin , deoarece in ultimul timp , daca am schimbat o imagine , spun ca am realizat o tema.Unele se repeta de doua sau mai multe ori , altele nu isi au rostul , nefiind schimbate nimic la ele.
Dupa cum spunea si ezlidor :
ezlidor a scris:VA ROG, DACA VOTATI DA ... SA ADAUGATI SI ALTE ARGUMENTE care ar putea reprezenta structura acestui sugestii ...
Daca doriti , v-as putea prezenta si cateva teme care nu isi au rostul..
Re: Moderator HitSkin , propunere readusa in atentia utilizatorilor
De acord, pentru ca sunt zeci de teme luate dupa una singura. Mai bine o tema buna decat o suta urate.
Si pentru a ajuta moderatorul site-ului hitskin este implementarea unui buton la tema numit "raporteaza".
Ar fi la mai apreciata munca unuia care face o tema de la zero.
Si pentru a ajuta moderatorul site-ului hitskin este implementarea unui buton la tema numit "raporteaza".
Ar fi la mai apreciata munca unuia care face o tema de la zero.
De un singur lucru ma tem. Din cate am inteles , nu mai lucreaza nimeni la firma , doar "voluntari".
Din pacate, ati inteles corect. Cu toate acestea, noi nu avem acces la baza de data a site-ului Hitskin: nu putem sterge sau modifica teme postate de alti utilizatori.
~> Propunere respinsa.
~> Propunere respinsa.
Subiecte similare
» Propunere legata de Hitskin
» Moderator pentru Hitskin
» Propunere moderator grup
» Daca sterg un cont al unui moderator el mai ramane moderator ?
» Cum pot face ca un Moderator Global sa baneze un Moderator?
» Moderator pentru Hitskin
» Propunere moderator grup
» Daca sterg un cont al unui moderator el mai ramane moderator ?
» Cum pot face ca un Moderator Global sa baneze un Moderator?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum