Timp petrecut pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti ca timpul petrecut pe forum de catre un membru sa fie afisat in profilul acestuia?
Timp petrecut pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Inca o sugestie din partea mea.Membrii sa poate vizualiza cat timp a petrecut un membru pe forum(daca este posibil) timp de 1 luna,de exemplu.
Cand dai click pe un profil sa ti arate cat timp a stat in ultima luna un membru pe forum.Nu este ceva atat de folositor,doar o imbunatatire,
Inca o sugestie din partea mea.Membrii sa poate vizualiza cat timp a petrecut un membru pe forum(daca este posibil) timp de 1 luna,de exemplu.
Cand dai click pe un profil sa ti arate cat timp a stat in ultima luna un membru pe forum.Nu este ceva atat de folositor,doar o imbunatatire,
Re: Timp petrecut pe forum
Nu mi se pare ceva foarte interesant si folositor. Pentru ce ar fi buna aceasta propunere ? Si de ce trebuie sa fie afisat in profil ? Fiecare utilizator al acestui forum isi petrece cat timp vrea pe acest forum si nu cred ca este o idee buna pentru a afisa acest lucru in profil deci am votat Nu.
Nu ar ajuta la nimic sa stii cat timp a stat un utilizator conectat .
Votez NU .
Votez NU .
Omu a scris:Nu mi se pare o idee prea strălucită, eu am computerul deschis majoritatea timpului, pe forumul de suport, asta nu înseamna că eu petrec acel timp pe forum, deci votul meu este NU.
Sugestie respinsa pentru motivele de mai sus. Inchis si arhivat.
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» As vrea sa vad timpul petrecut pe forum al unui user
» Timp petrecut online
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Timp petrecut online
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum