Timp petrecut pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti ca timpul petrecut pe forum de catre un membru sa fie afisat in profilul acestuia?
Timp petrecut pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Inca o sugestie din partea mea.Membrii sa poate vizualiza cat timp a petrecut un membru pe forum(daca este posibil) timp de 1 luna,de exemplu.
Cand dai click pe un profil sa ti arate cat timp a stat in ultima luna un membru pe forum.Nu este ceva atat de folositor,doar o imbunatatire,
Inca o sugestie din partea mea.Membrii sa poate vizualiza cat timp a petrecut un membru pe forum(daca este posibil) timp de 1 luna,de exemplu.
Cand dai click pe un profil sa ti arate cat timp a stat in ultima luna un membru pe forum.Nu este ceva atat de folositor,doar o imbunatatire,
Re: Timp petrecut pe forum
Votez da, ar fi un pic interesant sa vedem cat petrece un membru pe forumurile noastre.
Vizitato- Vizitator
Votez Da,ar fi interesant chiar mă uitam să văd dacă este afişat,acum o săptămână.
Am votat DA . Mi-a stat cîndva și mie în cap să fac această propunere , dar credeam că este foarte greu de realizat așa ceva pe ForumGratuit .
Mi se pare foarte buna ideea de aceea votez cu DA !
Matta- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Localizare : Constanta
Data înscrierii : 08/01/2012
Mulțumiri : 0
Am votat da, mai mult din curiozitate care o am, nu ar fi neaparata o asa o optiune insa.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Votez DA, tin minte ca pe alte forumuri phpBB se putea vedea asta si mi-ar placea sa stiu cat timp am stat online.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Votez Da. Ar interesant sa aflam cat timp petrece un utilizator pe forumul nostru.
Votez Da, este folositor si pentru cerere rank pe un forum astfel incat sa-ti poti da seama cat timp a stat userul respectiv conectat
Nu mi se pare o idee prea strălucită, eu am computerul deschis mojoritatea timpului, pe forumul de suport, asta nu înseamna că eu petrec acel timp pe forum, deci votul meu este NU.
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» As vrea sa vad timpul petrecut pe forum al unui user
» Timp petrecut online
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Timp petrecut online
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum