Timp petrecut pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti ca timpul petrecut pe forum de catre un membru sa fie afisat in profilul acestuia?
Timp petrecut pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Inca o sugestie din partea mea.Membrii sa poate vizualiza cat timp a petrecut un membru pe forum(daca este posibil) timp de 1 luna,de exemplu.
Cand dai click pe un profil sa ti arate cat timp a stat in ultima luna un membru pe forum.Nu este ceva atat de folositor,doar o imbunatatire,
Inca o sugestie din partea mea.Membrii sa poate vizualiza cat timp a petrecut un membru pe forum(daca este posibil) timp de 1 luna,de exemplu.
Cand dai click pe un profil sa ti arate cat timp a stat in ultima luna un membru pe forum.Nu este ceva atat de folositor,doar o imbunatatire,
Re: Timp petrecut pe forum
am votat si eu pro..
partea urata e ca nu stiu cat de mult conteaza votul nostru pentru a se lua o astfel de decizie..
partea urata e ca nu stiu cat de mult conteaza votul nostru pentru a se lua o astfel de decizie..
Alice L. a scris:Inca o sugestie din partea mea.Membrii sa poate vizualiza cat timp a petrecut un membru pe forum(daca este posibil) timp de 1 luna,de exemplu.
Alice, ca sa adaugi ceva, trebuie sa existe deja pe forumurile oficiale de phpbb, de unde sa de downloadezi. Cin cate stiu, asa ceva nu-i posibil in phpbb, deci, tehnicienii nu au cum sa adauge asa ceva.
votez nu, chiar daca s-ar putea ... nu ajuta la nimic
Ok,ezlidor.
Atunci ramane decizia moderatorilor daca vor inchide sau nu acest sondaj,eu as vrea totusi sa aflu si parerea celorlalti dar ar fi un topic in plus degeaba.
Atunci ramane decizia moderatorilor daca vor inchide sau nu acest sondaj,eu as vrea totusi sa aflu si parerea celorlalti dar ar fi un topic in plus degeaba.
Votez nu. Mi se pare un moft
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Kegan a scris:Votez Da. Ar interesant sa aflam cat timp petrece un utilizator pe forumul nostru. Acesta ar fi un pas in plus pentru a identifica mai usor rau-facatorii care nu fac decat sa copie forumul, fara sa participe la discutii sau sa aduca ceva in plus comunitatii respective.
Am votat da! Domnul Kegan a dat argumentele.
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Votez da. De ce ? Deoarece, așa vezi cine merită un rang pe forum...
Votez nu .
De ce ma rog sa afli cat timp a stat cineva pe forum ?
Cam "tampita" ideea
De ce ma rog sa afli cat timp a stat cineva pe forum ?
Cam "tampita" ideea
Votez Da !
Ne putem da seama cat timp am petrecut pe forum ! Chiar este buna sugestia bravo
Ne putem da seama cat timp am petrecut pe forum ! Chiar este buna sugestia bravo
Am votat cu nu. Mi se pare inutil, nu ma inalzeste cu nimic, nu e decat o alta chestie care incarca forumgratuit.
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» As vrea sa vad timpul petrecut pe forum al unui user
» Timp petrecut online
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Timp petrecut online
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum