problemă tabele de moderare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de mihai la data de Dum 14 Ian - 20:13

iar dispun de probleme legate de tabele de moderare, le-am folosit pe alea de la zeus, dar nu-mi plac deloc... și acum tabele care sunt și aici, sunt pe albastru, cum rezolv problema?
avatar
mihai
Membru activ

masculin

Mesaje : 788
Varsta : 19
Localizare : Forumgratuit, SSYT Beta Zone
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 56
1 avertisment

http://testfg.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de mr.franta la data de Mar 16 Ian - 7:16

Puteti fi putin mai explicit?


Daca v-am fost de ajutor apasati butonul  
avatar
mr.franta
Asistent
Asistent

masculin

Mesaje : 1275
Varsta : 29
Localizare : Giurgiu
Data înscrierii : 18/02/2012
Multumiri : 106
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de mihai la data de Mar 16 Ian - 12:32

@mr.franta a scris:Puteti fi putin mai explicit?

tabelu din poză e albastru, și vreau pe culoare în funcție de grad...
avatar
mihai
Membru activ

masculin

Mesaje : 788
Varsta : 19
Localizare : Forumgratuit, SSYT Beta Zone
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 56
1 avertisment

http://testfg.forumgratuit.ro/

Sus In jos

problemă legată de tabelele de moderare

Mesaj Scris de mihai la data de Vin 19 Ian - 1:00

întâmpin și eu probleme la acest subiect: http://help.forumgratuit.ro/t53950-problema-tabele-de-moderare#378122 , și anume la ace cod:
Cod:
 
function st_rang($class, $background, $border) {
    
    if(typeof document.getElementsByClassName($class) == "undefined") return; // Prevenire eroare
        
    $i = 0;
    $l = document.getElementsByClassName($class).length;
    
    for($i; $i < $l; $i++) {
        
        $post = document.getElementsByClassName($class)[$i].parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement;
        
        if(typeof $post.getElementsByClassName("moderation-message")[0] !== "undefined") {
            $post.getElementsByClassName("moderation-message")[0].setAttribute("style", "width: 100%;background: "+ $background + ";margin-top: 5px;margin-bottom: 5px;border-bottom: 3px solid "+ $border + ";padding: 5px;border-radius: 4px;font-weight: bold;color: #fff;font-size: 12px;text-shadow: 1px 1px 3px rgba(0,0,0,0.1);font-family: Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif");    
        }
    }
    
}
Zeus a băgat acest cod între ” } }":
Cod:
 
st_rang("rang-admin", "red", "blue");
st_rang("rang-moderator", "orange", "black");
st_rang("rang-asistent", "yellow", "green");

eu nu-mi dau seama unde anume se bagă codu cu ”st_rang”...
previzualizare:
avatar
mihai
Membru activ

masculin

Mesaje : 788
Varsta : 19
Localizare : Forumgratuit, SSYT Beta Zone
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 56
1 avertisment

http://testfg.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Cesar la data de Vin 19 Ian - 13:58

Va rog sa nu mai deschideti 2-3 subiecte pentru aceeasi problema.

@Zeus a scris:Sub codul de mai sus vom repeta acest cod pentru fiecare grup in parte:
Cod:
st_rang("rang-admin", "red", "blue");
avatar
Cesar
Moderator
Moderator

masculin

Mesaje : 3364
Varsta : 18
Localizare : Sinaia, Prahova
Data înscrierii : 13/09/2012
Multumiri : 301
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum