Adăugarea tabele de moderare pe forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de DarkNight la data de Mier 27 Iul - 17:37

Bună ziua,
Am observat că pe forumul dvs. mesajele de moderare sunt evidențiate cu culoarea gradului respectiv, astfel :

Am creeat acest topic cu scopul de a afla cum pot adăuga această opțiune și pe forumul meu.
Vă mulțumesc pentru atenție și îmi cer scuze dacă am creeat topicul în categoria nepotrivită! O zi bună!


Ultima editare efectuata de catre SSYT in Joi 28 Iul - 11:35, editata de 1 ori (Motiv : Titlu explicit !)

DarkNight
Membru Forumgratuit

Mesaje : 45
Varsta : 17
Localizare : Pe scaun
Data de inscriere : 27/07/2016
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://safezone.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de Dan la data de Mier 27 Iul - 18:15

Nu va putem oferi codul de la acest tabel pentru că, acesta este doar pentru forumul de suport dacă vreți tabel de moderare citiți următorul tutorial [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Acest tutorial poate fi personalizat, adică tot ce adugati in CSS puteți modifica după bunul plac.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dan
Graphic Designer
Graphic Designer

masculin

Mesaje : 754
Varsta : 16
Localizare : Slatina -Nu ofer support prin Mesagerie privată
Data de inscriere : 02/11/2014
Multumiri : 105
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de DarkNight la data de Mier 27 Iul - 20:42

Vă mulțumesc pentru răspuns, dar la butonul de moderare respectiv vor avea acces toti utilizatorii?
De asemenea, am inserat codul găsit pe pagina pe care mi-ați oferit-o și nu observ vreo schimbare.
Cod:
$(function(){
 $(function(){
 $('<a class="sceditor-button" unselectable="on" title="Denumire buton"><b>Buton
 </b></a>').insertBefore('.sceditor-button-size').click(function(){
 $('#text_editor_textarea').sceditor("instance").insertText("Continut")})
 })
});

Este posibil să fi greșit eu? Am activat gestiunea codurilor javascript.

DarkNight
Membru Forumgratuit

Mesaje : 45
Varsta : 17
Localizare : Pe scaun
Data de inscriere : 27/07/2016
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://safezone.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de Dan la data de Mier 27 Iul - 21:03

Ai adăugat și ultimul cod in CSS?


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dan
Graphic Designer
Graphic Designer

masculin

Mesaje : 754
Varsta : 16
Localizare : Slatina -Nu ofer support prin Mesagerie privată
Data de inscriere : 02/11/2014
Multumiri : 105
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de DarkNight la data de Mier 27 Iul - 21:22

Desigur.

DarkNight
Membru Forumgratuit

Mesaje : 45
Varsta : 17
Localizare : Pe scaun
Data de inscriere : 27/07/2016
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://safezone.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de Dan la data de Mier 27 Iul - 21:37

Scuze,tiam oferit tutprialul greșit, urmeazal pe acesta, acesta sigur o sa meargă. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dan
Graphic Designer
Graphic Designer

masculin

Mesaje : 754
Varsta : 16
Localizare : Slatina -Nu ofer support prin Mesagerie privată
Data de inscriere : 02/11/2014
Multumiri : 105
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de DarkNight la data de Mier 27 Iul - 21:40

Nu am acces la ceea ce mi-ați trimis acum, este doar pentru utilizatorii cu drepturi speciale..

DarkNight
Membru Forumgratuit

Mesaje : 45
Varsta : 17
Localizare : Pe scaun
Data de inscriere : 27/07/2016
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://safezone.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de Dan la data de Mier 27 Iul - 21:44

Dacă este caută [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] la Tutoriale, caută Crearea unui tabel cu ajutorul cenzurii este scris de Emanuel


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dan
Graphic Designer
Graphic Designer

masculin

Mesaje : 754
Varsta : 16
Localizare : Slatina -Nu ofer support prin Mesagerie privată
Data de inscriere : 02/11/2014
Multumiri : 105
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de DarkNight la data de Mier 27 Iul - 21:50

Nu găsesc absolut nimic.. nu se poate să îmi scrieți un mesaj în care să îmi trimiteți conținutul topic-ului al cărui link mi l-ați dat anterior?

DarkNight
Membru Forumgratuit

Mesaje : 45
Varsta : 17
Localizare : Pe scaun
Data de inscriere : 27/07/2016
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://safezone.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de Dan la data de Mier 27 Iul - 22:19

Am să til explic eu, mai bine.
Deci intra in ACP -> General -> Cenzura -> Cenzura Cuvinte 
Acum creați un cuvânt nou:
Prima căsuța o completezi cu <mesaj> iar in adoua <table><tr><td class="mesaj">
Acum mai creați încă un cuvânt cu </mesaj> si in a doua căsuța cu </td></tr></table>
Tagurile <mesaj> si </mesaj> le puteți modifica după bunul plac.
Acum adauti in CSS următorul cod:
Cod:
.mesaj {
border: 1px solid #d7d7d7;
padding: 5px;
border-radius: 5px;
background: #ffffff;
min-width: 400px;
font-weight: bold;
color: #000000;
}
Acest cod îl modificați după bunul plac.
Rezultat:

Acum mai trebuie doar să mergeți in P.A ~> Afisare ~> General ~> Mesaje si emailuri ~> Configurare ~> Permite HTML ~> Bifati DA

Si acum in post ar trebui să scri așa
Cod:
<mesaj> Mesajul meu de moderare </mesaj>


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dan
Graphic Designer
Graphic Designer

masculin

Mesaje : 754
Varsta : 16
Localizare : Slatina -Nu ofer support prin Mesagerie privată
Data de inscriere : 02/11/2014
Multumiri : 105
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de DarkNight la data de Joi 28 Iul - 8:19

Am urmat toți pașii și atunci când scriu <mesaj> Test </mesaj> îmi apare doar această chestie :
Cod:
<table><tr><td class="mesaj"> Test </td></tr></table>

DarkNight
Membru Forumgratuit

Mesaje : 45
Varsta : 17
Localizare : Pe scaun
Data de inscriere : 27/07/2016
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://safezone.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de Shawn la data de Joi 28 Iul - 11:32

Salut,
Trebuie sa folosesti balizele HTML in acest mod !
Cod:
[table class="moderation-table" style="width: 100%;background: #3399CC;margin-top: 5px;margin-bottom: 5px;border-bottom: 3px solid #2579A2;padding: 5px;border-radius: 4px;font-weight: bold;color: #fff;font-size: 12px;text-shadow: 1px 1px 3px rgba(0,0,0,0.1);font-family: Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif"][tr][td width="1%"][img]aici este imagine[/img][/td][td] Mesaj aici [/td][/tr][/table]

Demo:
Mesaj aici


"Mulți programatori buni fac programare nu pentru că se așteaptă să câștige bani sau să fie lăudați de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds



Absent perioada: 17.11.2k16 - 21.12.2k16

Shawn
Moderator
Moderator

masculin

Mesaje : 676
Varsta : 22
Localizare : C:\system32
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de DarkNight la data de Joi 28 Iul - 11:33

Vă mulțumesc foarte foarte mult! Fericit
Subiect rezolvat!

DarkNight
Membru Forumgratuit

Mesaje : 45
Varsta : 17
Localizare : Pe scaun
Data de inscriere : 27/07/2016
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://safezone.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Adăugarea tabele de moderare pe forum

Mesaj Scris de Shawn la data de Joi 28 Iul - 11:34

Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.

=> Topic rezolvat


"Mulți programatori buni fac programare nu pentru că se așteaptă să câștige bani sau să fie lăudați de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds



Absent perioada: 17.11.2k16 - 21.12.2k16

Shawn
Moderator
Moderator

masculin

Mesaje : 676
Varsta : 22
Localizare : C:\system32
Data de inscriere : 10/08/2015
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum