Panou Logare punBB

Pagina 1 din 5 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:40

Buna ziua, as dori daca se poate un cod pentru un panou de logare pentru versiunea punBB.


Ultima editare efectuata de catre BoomBoomBoom in Mier 23 Mai - 17:14, editata de 1 ori
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 16:42

Acesta este codul:

Cod:
<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
   
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
   
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6317
Varsta : 21
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:45

Unde pot adauga acest cod Omu ?
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 16:47

Daca folosesti phpbb3 poti adauga in Generalitati sau il poti pozitiona in alta parte cu jQuery.
Daca folosesti invision, aceeasi treaba ca si pe phpbb3.
In cazul in care foloseste phpbb2/punbb, poti adauga codul in aproape orice template. Preferabil: overall_header / index_box / index_body / overall_footer_begin Fericit
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6317
Varsta : 21
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:48

Si de unde pot sa il pozitionez ?
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Keir la data de Dum 20 Mai - 16:49

Salutare,

De ce nu încercați să folosiți și opțiunea de căutare? problema aceasta s-a mai discutat de multe ori până acum și cred că ați fi descoperit mult mai repede răspunsul la ea: http://help.forumgratuit.ro/search?search_keywords=logare ... scratch
avatar
Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6769
Varsta : 19
Localizare : Buzau
Data înscrierii : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 16:50

Daca vrei sa apara sus langa banner te sfatuiesc sa il pui in overall_header
avatar
Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data înscrierii : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:53

Nu am gasit Keir. As dori un cod va rog ca sa modific doar eu valoarea.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 16:56

Adaugi codul urmator in overall_header:
Cod:
$(document).ready(function(){
 var existLog = $('#logout').length;

  if(existLog === 0) {
    $('#logo-area').append('<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>');
  }
});

Si adaugati in css:
Cod:
#ddlogin {
margin-left: 20px!important;
border: 0px solid #000!important;}

Mdoficati 20px cu valorea dorita
avatar
Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data înscrierii : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:58

Monster nu raspunde daca nu stii. Daca adaug ce ai zis tu imi suprapune tot forumul. Va rog un cod sa fie bun ca sa pot sa poztionez acel panou in dreapta sus.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:01

Citeste aici: http://help.forumgratuit.ro/t33279-casuta-logare#222070

sau

In Gestiunea codurilor javascript:

Cod:
jQuery(document).ready(function() {
jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
   
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
   
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form></div>
<!-- END switch_user_logged_out -->');
});

Si in CSS:
Cod:

.casuta-logare {
float: right;
margin-left: -20px;
border: 1px solid #ddd;
padding: 5px;
background: #fff;
border-radius : 5px;}
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6317
Varsta : 21
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:08

Si ca sa o cobor mai jos cum pot sa fac ?
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Pagina 1 din 5 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum