Panou Logare punBB

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:40

Buna ziua, as dori daca se poate un cod pentru un panou de logare pentru versiunea punBB.


Ultima editare efectuata de catre BoomBoomBoom in Mier 23 Mai - 17:14, editata de 1 ori

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 16:42

Acesta este codul:

Cod:
<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
   
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
   
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:45

Unde pot adauga acest cod Omu ?

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 16:47

Daca folosesti phpbb3 poti adauga in Generalitati sau il poti pozitiona in alta parte cu jQuery.
Daca folosesti invision, aceeasi treaba ca si pe phpbb3.
In cazul in care foloseste phpbb2/punbb, poti adauga codul in aproape orice template. Preferabil: overall_header / index_box / index_body / overall_footer_begin Fericit

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:48

Si de unde pot sa il pozitionez ?

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Keir la data de Dum 20 Mai - 16:49

Salutare,

De ce nu încercați să folosiți și opțiunea de căutare? problema aceasta s-a mai discutat de multe ori până acum și cred că ați fi descoperit mult mai repede răspunsul la ea: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... scratch

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 16:50

Daca vrei sa apara sus langa banner te sfatuiesc sa il pui in overall_header

Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data de inscriere : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:53

Nu am gasit Keir. As dori un cod va rog ca sa modific doar eu valoarea.

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 16:56

Adaugi codul urmator in overall_header:
Cod:
$(document).ready(function(){
 var existLog = $('#logout').length;

  if(existLog === 0) {
    $('#logo-area').append('<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>');
  }
});

Si adaugati in css:
Cod:
#ddlogin {
margin-left: 20px!important;
border: 0px solid #000!important;}

Mdoficati 20px cu valorea dorita

Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data de inscriere : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:58

Monster nu raspunde daca nu stii. Daca adaug ce ai zis tu imi suprapune tot forumul. Va rog un cod sa fie bun ca sa pot sa poztionez acel panou in dreapta sus.

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:01

Citeste aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

sau

In Gestiunea codurilor javascript:

Cod:
jQuery(document).ready(function() {
jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
   
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
   
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form></div>
<!-- END switch_user_logged_out -->');
});

Si in CSS:
Cod:

.casuta-logare {
float: right;
margin-left: -20px;
border: 1px solid #ddd;
padding: 5px;
background: #fff;
border-radius : 5px;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:08

Si ca sa o cobor mai jos cum pot sa fac ?

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:10

Cod:
.casuta-logare {
float: right;
margin-left: -20px;
border: 1px solid #ddd;
padding: 5px;
background: #fff;
position: relative;
margin-top: 10px;
border-radius : 5px;}

Modifica margin-top: 10px . Inlocuieste 10 cu ce numar doresti tu Fericit

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 17:10

BoomBoomBoom a scris:Si ca sa o cobor mai jos cum pot sa fac ?

Modifici din CSS!
Cod:
.casuta-logare {
float: right;
margin-left: -20px;
border: 1px solid #ddd;
padding: 5px;
background: #fff;
position: relative;
margin-top: 10px;
border-radius : 5px;}
Dar tu nu esti cumva clona lui Alin si Alinush21?Ca acceasi problema avea si alinush21 Suspect

Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data de inscriere : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:12

Nu nu sunt clona acelora. Eu doar as dori codurile acestea pentru a lucra la o tema.

Astept raspunsul tau Omu.

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 17:14

Daca zici tu ca nu esti clona lor..atunci cred ca e o coincidenta.dar tot imi pari suspect.

Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data de inscriere : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:15

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:
Cod:
.casuta-logare {
float: right;
margin-left: -20px;
border: 1px solid #ddd;
padding: 5px;
background: #fff;
position: relative;
margin-top: 10px;
border-radius : 5px;}

Modifica margin-top: 10px . Inlocuieste 10 cu ce numar doresti tu Fericit

BoomBoomBoom a scris:Astept raspunsul tau Omu.

Ti-am raspuns mai sus. Modifica margin-top A face cu ochiul

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:17

Monster este bun codul tau dar am o problema cu cat o cobor cu atat imi apare asa:


Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:18

Este codul meu, nu a-l lui MonsTer Râset
Cod:
    .casuta-logare {
    float: right;
    margin-left: -20px;
    border: 1px solid #ddd;
    padding: 5px;
    background: #fff;
    position: absolute;
    margin-top: 10px;
    border-radius : 5px;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 17:19

Cod:
background: transparent;


Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data de inscriere : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:24

MonsTer a scris:
Cod:
background: transparent;
Daca adaugi aceasta variabila css-ul dat de mine, va disparea background-ul, ramanand un border A face cu ochiul Ceea ce pare inestetic dupa parerea mea Fericit

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:25

Asa merge si cum pot scoate acest tabel:

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:27

Adauga in CSS:
Cod:

#ddlogin {
border: 0px solid #000 !important;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 17:30

Ilocuieste codul css care ti la dat Omu cu acesta:
Cod:
 .casuta-logare {
    float: right;
    margin-left: -20px;
    border: 0px solid #ddd;
    padding: 5px;
    background: #transparent;
    position: absolute;
    margin-top: 10px;
    border-radius : 5px;}
E tot codul de la omu doar ca e modificat de catre mine incat sa nu apara nici backround alb nici borderul.

Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data de inscriere : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:32

Am adaugat codul dar nu merge.

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:34

Din cate stiu: #transparent, nu exista Fericit

Incearca:
Cod:
#ddlogin {
border: 0px solid #000 !important;}

.casuta-logare {
float: right;
margin-left: -20px;
border: 0px solid #ddd !important;
padding: 5px;
background: transparent !important;
position: absolute;
margin-top: 10px;
border-radius : 5px;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 17:34

Cod:
 .casuta-logare {
    float: right;
    margin-left: -20px;
    border: 0px solid #ddd;
    padding: 5px;
    background: transparent;
    position: absolute;
    margin-top: 10px;
    border-radius : 0px;}

Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data de inscriere : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:37

Nu merge nici asa.

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:38

Ai incercat codul dat de mine?

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:39

Da, codul tau l-am adaugat in CSS in locul celuilalt si tot nu merge.

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum