Casuta Logare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Casuta Logare

Mesaj Scris de Alinush21 la data de Joi 10 Mai - 21:45

Salut, am gasit un cod de casuta de logare ca un fel de panou pentru phpBB3.

Cum as putea sa il fac sa fie bun si pe punBB ?

Codul:
Cod:
$(document).ready(function(){
 var existLog = $('#logout').length;

  if(existLog === 0) {
    $('.headerbar').append('<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>');
  }
});


Ultima editare efectuata de catre Alinush21 in Sam 12 Mai - 11:39, editata de 1 ori

Alinush21
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 224
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 10/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta Logare

Mesaj Scris de L! la data de Joi 10 Mai - 21:49

Salutare.

Incercati:
Cod:
$(document).ready(function(){
 var existLog = $('#logout').length;

  if(existLog === 0) {
    $('#logo-area').append('<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>');
  }
});

Ah, uitasem sa mentionez ca acest cod va functiona doar utilizatorilor cu acea tema convertita de Pagnel.

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta Logare

Mesaj Scris de Alinush21 la data de Joi 10 Mai - 21:52

Merge. Dar numai pentru vizitatori cum pot face sa se vada si membrilor online ? Si sa sterg tabelul acela:

Alinush21
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 224
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 10/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta Logare

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 12 Mai - 11:32

Este o casuta de logare, logic doar cine e deconectat va putea vedea..Nu te conecteaza la PA ci la forum.
CSS:
Cod:

.ddlogin {
border: 0px solid #000!important;}
Sau elimina tag-ul fieldset .

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta Logare

Mesaj Scris de Alinush21 la data de Sam 12 Mai - 11:34

Si cum pot sa scot acel tabel si sa aduc panoul de logare mai la dreapta ?

Alinush21
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 224
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 10/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta Logare

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 12 Mai - 11:35

Cod:
#ddlogin {
margin-left: 20px!important;
border: 0px solid #000!important;}

Modifica 20 cu valoarea ta.

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta Logare

Mesaj Scris de Alinush21 la data de Sam 12 Mai - 11:39

Multumesc L! si Omu.

topic rezolvat

Alinush21
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 224
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 10/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta Logare

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 12 Mai - 11:40

Pentru putin Alin A face cu ochiul

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta Logare

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 12 Mai - 16:09

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum