login-box-html !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat login-box-html !

Mesaj Scris de T|fa la data de Sam 24 Mar - 15:27

Buna !
Am o mica mare problema !
Am cumparat un Login-box si vreau sa il pun pe forum .. problema este ca nu stiu cum sa fac acest lucru ; cum sa`l configurez mai bine zis !
vreau sa il pun , cand da click membru pe login/connectare sa apara login-boxul meu .. stie cineva sa modifice si sa`l aplice acest login-box ?

Doresc pe cineva care se stie cat de cat bine cu coding`ul !

Asa arata login-boxul !
Spoiler:


Ultima editare efectuata de catre T|fa in Mier 4 Apr - 21:44, editata de 1 ori

T|fa
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 134
Varsta : 31
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 30/01/2012
Multumiri : 0
1 avertisment

http://kallodesignz.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 24 Mar - 15:43

Am cumparat un Login-box si vreau sa il pun pe forum
Login box-ul asta il gasesti moca la o simpla cautare pe google, deci ti s-a cam tras teapa.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de T|fa la data de Sam 24 Mar - 15:50

l`am luat de la un prieten .. stai linistit ca nu dau bani asa alela... dar nu asta e problema .. pe care o caut ... merci de reply ! A face cu ochiul

T|fa
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 134
Varsta : 31
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 30/01/2012
Multumiri : 0
1 avertisment

http://kallodesignz.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de Keir la data de Sam 24 Mar - 16:12

Și de ce nu ați postat și codul login box-ului? Ce ați dori să facem fără să vedem codul? scratch

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de NoMusic la data de Sam 24 Mar - 17:34

Aceasta casuta consta in adaugarea unei formule de login intr-un panou care se poate inchide apasand un buton X dupa cum vedeti in imagine



Cod:
<head><script type="text/javascript">
    var persistclose=0
    function closebar(){
    if (persistclose)
    document.cookie="remainclosed=1"
    document.getElementById("ramka").style.visibility="hidden"
    }
    </script>
<style>
.zamknij
{
-moz-border-radius: 3px;
border-radius: 3px;
border-style:dashed;
font-size:12px;
color:#C0C0C0;
width:300px;
height:200px;
display:block;
position: fixed; bottom: 3px; right: 1px;
 background-image:url(http://i42.servimg.com/u/f42/17/22/61/69/co10.png);
} </style>
</head><body>

  <div align="center">
    <div id="ramka">
<div class="zamknij">
<div style="height: 4px;"> </div>

 </a><a onclick="closebar(); return false" href="#"><div align="left"><img src="http://icons.iconarchive.com/icons/oxygen-icons.org/oxygen/16/Actions-application-exit-icon.png" /></div></a>
      <div>
        <form  action="login.forum?connexion" method="post" >
            <label for="log"><b><font style="font-size: 12px;">  Nume: </font> </b></label>
            <input style="border: 1px solid grey; color: orange; background: white; border-radius: 3px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px;" type="text" name="username" id="log" value="" size="20" />

<br>
<br>


            <label for="pwd"><b><font style="font-size: 12px;">  Parola:  </font></b></label>
            <input style="margin-left: 2px; color: orange; background: white; border: 1px solid grey; border-radius: 3px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px;" type="password" name="password" id="pwd" size="20" />


<br>
<br>
  <div align="center">
  <input style="cursor: pointer; background-color: #1CA4E8; border-radius: 3px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px; color: white; border: 1px solid #1CA4E8; font-weight: bold;" type="submit" name="login" value="Conectare" class="button_login" />
            <input type="hidden" name="redirect_to" value=""/>
</div>
        </form>

<br>



              <label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" class="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" /><font style="color: grey; font-weight: 700; font-size: 12px; font-family: arial; text-decoration: none;">Tine-ma minte!</font></label>

  <div style="float: right;" align"right"> <a style="color: grey; font-weight: 700; font-size: 12px; font-family: arial; text-decoration: none;" href="/profile.forum?mode=sendpassword">Mi-am uitat parola. </a> </div>

<div style="height: 4px;"> </div>
    </div>
        </ul>
    </div>
    </div></div></body>









Este usor de modificat si la fel si de folosit , il puteti baga in Afisare>Generalitati>Mesaj pe pagina de start

sper sa te ajute , codul este facut de mine deci te pot ajuta la orice problema Foarte fericit

NoMusic
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 314
Varsta : 22
Localizare : Romania
Data de inscriere : 27/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ace-romania.hitforum.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de T|fa la data de Sam 24 Mar - 19:45

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Și de ce nu ați postat și codul login box-ului? Ce ați dori să facem fără să vedem codul? scratch

daca stii sa il modifici sau sa il pui sa se poata loga membri de pe el ... id mess owngod_tlm si vorbim ...

nu l`am postat pentru ca nu vreau ca toata lumea sa puna mana pe el
Daca vrei sa ma ajuti e ok ..daca nu am sa gasesc eu o solutie in final !

T|fa
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 134
Varsta : 31
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 30/01/2012
Multumiri : 0
1 avertisment

http://kallodesignz.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de NoMusic la data de Sam 24 Mar - 20:07

este deja setat sa se poata loga :S ati incercat macar codul?

NoMusic
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 314
Varsta : 22
Localizare : Romania
Data de inscriere : 27/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ace-romania.hitforum.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de Lycan la data de Sam 24 Mar - 20:39

T|fa , suport-ul se oferă pe forum , nu pe messenger . Mulțumesc !

Lycan
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3146
Localizare : Karaibe
Data de inscriere : 21/10/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://netuts.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de Pistolarii la data de Dum 25 Mar - 10:08

T|fa, observ ca folositi phpbb2 acest cod este valabil pentru acea versiune va rog sa il incercati prima data si sa nu ziceti ca nu merge daca nu il testati te astept cu reply.

Pistolarii
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 193
Varsta : 18
Localizare : Forumul de suport român!
Data de inscriere : 03/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de Keir la data de Dum 25 Mar - 11:18

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Și de ce nu ați postat și codul login box-ului? Ce ați dori să facem fără să vedem codul? scratch

daca stii sa il modifici sau sa il pui sa se poata loga membri de pe el ... id mess owngod_tlm si vorbim ...

nu l`am postat pentru ca nu vreau ca toata lumea sa puna mana pe el
Daca vrei sa ma ajuti e ok ..daca nu am sa gasesc eu o solutie in final !

Bună dimineața,

Vă voi ajuta cu cea mai mare plăcere, dar aici, pe forum nu pe alte rețele de socializare. A face cu ochiul
Trimiteți-mi codul prin Mesaj Privat și am să postez aici rezolvarea, în caz că mai are și altcineva nevoie.

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 25 Mar - 17:16

Du-te in PA > Afisare > Template-uri > General > overall_header, cauta linia {JAVASCRIPT}, si adauga dupa ea asta:
Cod:
<div class="efectlogin"><div id="login-box">
<H2>Logare</H2>
kalloDesignz Graphics
<br /><br />
<form  action="login.forum?connexion" method="post" >
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td style="margin-top:20px;" align="center" valign="middle">Username:</td>
<td style="margin-top:20px; height:40px;" valign="middle" align="center">
<input name="username" id="login-box-field" title="Username" size="30" maxlength="40" type="text"></input></td>
</tr>
<tr>
<td valign="middle" align="center">Parola:</td>
<td style="height:40px;" valign="middle" align="center">
<input name="password" id="login-box-field" size="30" maxlength="32" type="password">
</td>
</tr>
</table>
<br />
<span class="login-box-options">
<label for="autologin">
<input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" tabindex="4" checked="checked" class="radio"></label> Tine-ma minte! <a href="/profile?mode=sendpassword" style="margin-left:30px;">Parola pierduta?</a></span>
<br /><br />
<center><input class="mainoption" name="login" value="Conectare" type="submit"></input></center>
</form>
</div>
<style type="text/css">input#login-box-field{ height:37px !important; width:200px !important; } </style>
Apoi PA > Module > Gestiunea codurilor JavaScript > creati un nou cod JS:
Cod:
$(document).ready(function() {
  $('.butonlogin').click(function() {
    $('.efectlogin').fadeIn(1000);
    $('#login-box').fadeIn(1000);
  });
});
bifezi acolo pe toate paginile sau unde vrei sa pui acel login box.
CSS-ul (cred ca stii unde sa-l bagi)
Cod:
/* Login box */
#login-box {
   width:333px;
   height: 352px;
   padding: 58px 76px 0 76px;
   color: #ebebeb;
   font: 12px Arial, Helvetica, sans-serif;
   background: url(http://i44.servimg.com/u/f44/15/54/81/90/login-10.png) no-repeat left top;
        position:absolute;
        z-index:1;
        top:25%;
        left:35%;
}

#login-box img {
   border:none;
}

#login-box h2 {
   padding:0;
   margin:0;
   color: #ebebeb;
   font: bold 44px "Calibri", Arial;
}


#login-box-name {
   float: left;
   display:inline;
   width:80px;
   text-align: right;
   padding: 14px 10px 0 0;
   margin:0 0 7px 0;
}

#login-box-field {
   float: left;
   display:inline;
   width:230px;
   margin:0;
   margin:0 0 7px 0;
}

.login-box-options  {
   clear:both;
   padding-left:87px;
   font-size: 11px;
}

.login-box-options a {
   color: #ebebeb;
   font-size: 11px;
}


.efectlogin{
  background-image:url('http://i64.servimg.com/u/f64/15/54/81/90/bg_neg10.png');
  position:absolute;
  height:100%;
  width:100%;
  left:0px;
  top:0px;
  display:none;
}

#login-box input.mainoption{
  background:url(http://i44.servimg.com/u/f44/15/54/81/90/login-11.png);
  height:42px;
  width:103px;
  color:transparent;
  border:none;
  cursor:pointer;
}
input#login-box-fiel{
  padding: 10px 4px 6px 3px;
  border: 1px solid #0d2c52;
  background-color:#1e4f8a;
  font-size: 16px;
  color: #ebebeb;
  height:37px !important;
  width:200px !important;
}
Si apoi bagi asta unde vrei (fiind butonul pe care apesi ca sa-ti apara login box-ul)
Cod:
<div class="butonlogin">Conectare</div>
E facut in destula graba, nu pot sa-ti asigur ca functioneaza perfect...

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de NoMusic la data de Dum 25 Mar - 19:29

:S dc atata cod cand el are deja sursa el vrea toar legaturile sa meaga pe forumul lui si fie direct login

NoMusic
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 314
Varsta : 22
Localizare : Romania
Data de inscriere : 27/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ace-romania.hitforum.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de T|fa la data de Mier 4 Apr - 21:44

Tc rezolvat

T|fa
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 134
Varsta : 31
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 30/01/2012
Multumiri : 0
1 avertisment

http://kallodesignz.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: login-box-html !

Mesaj Scris de Lycan la data de Mier 4 Apr - 23:20

topic rezolvat

Lycan
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3146
Localizare : Karaibe
Data de inscriere : 21/10/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://netuts.forumz.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum