Cum pun register/login pe pagina html ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pun register/login pe pagina html ?

Mesaj Scris de mixi la data de Dum 21 Noi - 18:40

Buna,as vrea sa imi spuneti/dati un cod pentru a pune register/login pe pagina html...

mixi
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 65
Data de inscriere : 21/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun register/login pe pagina html ?

Mesaj Scris de Zack. la data de Dum 21 Noi - 18:47

Cod:
<form  action="login.forum?connexion" method="post" > <table align=center><tr><td>Utilizator:  <input name="username" size="20" maxlength="40" type="text"></input></td><td>Parola:  <input name="password" size="20" maxlength="32" type="password"></input></td><td><input class="mainoption" name="login" value="Conectare" type="submit"></input></td></tr></table>

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun register/login pe pagina html ?

Mesaj Scris de mixi la data de Dum 21 Noi - 19:00

fara rost..dau register ma arunca pe forumotion.com si dau login ma da pe forum... vreau register si login pt pagina web ... nu pt forumum !

--Edit--

dati t.c. am rezolvat A face cu ochiul

mixi
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 65
Data de inscriere : 21/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun register/login pe pagina html ?

Mesaj Scris de nick la data de Dum 21 Noi - 19:58

Topic rezolvat=>inchis

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum