Cum pun Sport.Ro pe forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun Sport.Ro pe forum ?
Buna,As dori sa stiu "Cum pun Sport.Ro pe forum"
Adica codul
Multumesc
Adica codul
Multumesc
Ultima editare efectuata de catre ExTrEmE^^ in Sam Aug 01, 2009 2:14 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pun Sport.Ro pe forum ?
Scoruri live,meciuri?Ce vrei?
La canalul Sport.Ro nu site-ul (La televizor)
Edit:Cum ii sport.ro la televizor
Edit:Cum ii sport.ro la televizor
Nu am vazut pe nicaieri asa ceva,stiu ca poti viziona live doar pe siteuri cu canalele.
Nu au steam-uri de emitere live! Sunt canale ce nu permit sa fie difuzate live. Nu stiu sigur de Sport.ro, insa GSP Tv sunt convins ca nu ai dreptul sa-l difuzezi online. Daca exista totusi astfel de difuzari, ele sunt ilegale si pot fi actionate in instanta.
Ok,mersi all
Ultima editare efectuata de catre ExTrEmE^^ in Sam Aug 01, 2009 2:15 pm, editata de 1 ori
Topic rezolvat=>Inchis + Mutat in sectiunea corespunzatoare.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Tema forum sport skateboarding
» Cerere MiniBanner-Sport.
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cerere MiniBanner-Sport.
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum