Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Buna Ziua ForumGratuit!
Nu e o problema dar sunt curios daca se poate ca atunci cand dau click pe o/un forum/categorie sa fiu redirectionat undeva(site,forum etc).Am nevoie si nu stiu daca se poate.
Multumesc frumos!
Nu e o problema dar sunt curios daca se poate ca atunci cand dau click pe o/un forum/categorie sa fiu redirectionat undeva(site,forum etc).Am nevoie si nu stiu daca se poate.
Multumesc frumos!
Ultima editare efectuata de catre MARIUSCS in Dum Mar 15, 2009 8:00 pm, editata de 1 ori
Re: Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Aceasta problema a mai fost disutata, foloseste CAUTARE
Re: Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Nu gasesc.Spune ce sa scriu la cautare ca eu nici nu stiu cum sa ma exprim1
MARIUSCS:Iti las un cod mai jos cu ajutorul caruia poti pune redirectionarea dintr-un forum/categorie spre un alt site:
Inlocuieste Numele forumului/categoriei cu numele forumului tau.
Acest cod trebuie introdus in: PA=>General=>Categorii si forumuri=>Selectezi forumul in care doresti redirectionarea=>Numele formului=>Introduci codul de mai sus=>Inregistrare.
Cand vei selecta acel sub-forum vei fi redirectionat cu succes spre site-ul dorit
- Cod:
<a href="URL al site-ului">Numele forumului/categoriei</a>
Inlocuieste Numele forumului/categoriei cu numele forumului tau.
Acest cod trebuie introdus in: PA=>General=>Categorii si forumuri=>Selectezi forumul in care doresti redirectionarea=>Numele formului=>Introduci codul de mai sus=>Inregistrare.
Cand vei selecta acel sub-forum vei fi redirectionat cu succes spre site-ul dorit
Vizitato- Vizitator
Reezolvat.!Va multumesc!
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
EDIT 1960:
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca
Sunt împotriva postărilor inutile sau ridicarea lor sus, ca mesaje noi, prin adăugarea de rezolvat, în mesaj separat, a topicurilor închise, aşa că acest mesaj, îl voi adăuga întotdeauna în ultimul post al topicului.
Subiecte similare
» Cand dau click pe o categorie se restrange
» cum incarc pe forum Link special+poza dai click si te trimite la site principal
» As dorii un cod pentru a arata numele forum'ului cand esti cu mouse'ul pe categorie
» Cand dau click pe un forum cum pot face sa il rederectioneze unde vreau?
» Subiect forum redirectionat
» cum incarc pe forum Link special+poza dai click si te trimite la site principal
» As dorii un cod pentru a arata numele forum'ului cand esti cu mouse'ul pe categorie
» Cand dau click pe un forum cum pot face sa il rederectioneze unde vreau?
» Subiect forum redirectionat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum