Adaugare spatiu sub forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Rezumarea primului mesaj :
Ideea mea este sa apara un spatiu sub forum, un spatiu in care sa poti adauga widget-uri, coduri html, tabele,texte,imagini,etc
Cred ca ar fi folositor, pt adaugarea partenerilor, diverse tabele cu statistici, videoclipuri, imagini, texte etc..poate o sa ziceti "pai este pagina de start unde poti face asta" da, dar e cam inestetica sa pui la inceput bannere cu parteri, videoclipuri, tabele sau mai stiu eu ce...
Sper sa ca ideea mea sa va placa, am pus si o imagine care sa va faca sa intelegeti ce vreau cu exactitate.=>Poza
Ideea mea este sa apara un spatiu sub forum, un spatiu in care sa poti adauga widget-uri, coduri html, tabele,texte,imagini,etc
Cred ca ar fi folositor, pt adaugarea partenerilor, diverse tabele cu statistici, videoclipuri, imagini, texte etc..poate o sa ziceti "pai este pagina de start unde poti face asta" da, dar e cam inestetica sa pui la inceput bannere cu parteri, videoclipuri, tabele sau mai stiu eu ce...
Sper sa ca ideea mea sa va placa, am pus si o imagine care sa va faca sa intelegeti ce vreau cu exactitate.=>Poza
Re: Adaugare spatiu sub forum
Daca ai cunostiinte in coding poti realiza asa ceva. Votez nu
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Acest lucru poate fi realizabil si fara aplicarea acestei propuneri. Votez nu.
Vizitato- Vizitator
Se poate realiza acest lucru si acum, insa nu pe toate versiunile. Si spun ca nu pe toate pentru ca pe phpbb3 daca se face asa ceva trebuie sa existe alte sacrificii puse in joc.
Hehe, se poate dl. KeganKegan a scris:Se poate realiza acest lucru si acum, insa nu pe toate versiunile. Si spun ca nu pe toate pentru ca pe phpbb3 daca se face asa ceva trebuie sa existe alte sacrificii puse in joc.
Vot: nu! Motivul l-am zis deja!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
eu votez da. o idee buna.
Marionette- Membru activ
Varsta : 26
Data înscrierii : 25/12/2010
Mulțumiri : 3
Am observat ca topicurile deschise de staff au mai mult respect.
Fata de alte topicuri cei din staff spun "Moft... asta se poate face prin alte metode daca ai cunostinte" si atat.
Ei bine, eu as spune asta la acest topic! Repet: este posibil asa ceva cu putine cunostinte JS & HTML!
Fata de alte topicuri cei din staff spun "Moft... asta se poate face prin alte metode daca ai cunostinte" si atat.
Ei bine, eu as spune asta la acest topic! Repet: este posibil asa ceva cu putine cunostinte JS & HTML!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Acest lucru se poate realiza in diverse moduri, in plus a existat o sugestie asemanatoare, respinsa cam din aceleasi motive, aici:
https://help.forumgratuit.ro/t3761-antet-subsol-la-widgeturile-din-forum
S-a implementat chiar din PA posibilitatea adaugarii de linkuri personale in subsol, alaturi de linkurile de copyright si in plus acestea pot fi personalizate folosind efectul tipsy pentru care a fost publicat un tutorial chiar ieri.
Optiune realizabila in prezent. Inchis si arhivat.
https://help.forumgratuit.ro/t3761-antet-subsol-la-widgeturile-din-forum
S-a implementat chiar din PA posibilitatea adaugarii de linkuri personale in subsol, alaturi de linkurile de copyright si in plus acestea pot fi personalizate folosind efectul tipsy pentru care a fost publicat un tutorial chiar ieri.
Optiune realizabila in prezent. Inchis si arhivat.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Spatiu inutil pe forum
» Unde pot sa vad cat spatiu mai am la forum?
» Spatiu inutil pe forum
» Spatiu intre forum si widget !
» Eliminare spatiu intre forum
» Unde pot sa vad cat spatiu mai am la forum?
» Spatiu inutil pe forum
» Spatiu intre forum si widget !
» Eliminare spatiu intre forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum