Adaugare spatiu sub forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Rezumarea primului mesaj :
Ideea mea este sa apara un spatiu sub forum, un spatiu in care sa poti adauga widget-uri, coduri html, tabele,texte,imagini,etc
Cred ca ar fi folositor, pt adaugarea partenerilor, diverse tabele cu statistici, videoclipuri, imagini, texte etc..poate o sa ziceti "pai este pagina de start unde poti face asta" da, dar e cam inestetica sa pui la inceput bannere cu parteri, videoclipuri, tabele sau mai stiu eu ce...
Sper sa ca ideea mea sa va placa, am pus si o imagine care sa va faca sa intelegeti ce vreau cu exactitate.=>Poza
Ideea mea este sa apara un spatiu sub forum, un spatiu in care sa poti adauga widget-uri, coduri html, tabele,texte,imagini,etc
Cred ca ar fi folositor, pt adaugarea partenerilor, diverse tabele cu statistici, videoclipuri, imagini, texte etc..poate o sa ziceti "pai este pagina de start unde poti face asta" da, dar e cam inestetica sa pui la inceput bannere cu parteri, videoclipuri, tabele sau mai stiu eu ce...
Sper sa ca ideea mea sa va placa, am pus si o imagine care sa va faca sa intelegeti ce vreau cu exactitate.=>Poza
Re: Adaugare spatiu sub forum
E utila ideea. Cand spun asta ma gandesc doar la directoarele web si la site-urile de statistici. Daca nu vreau sa activez portalul sau widget-urile, e foarte utila sugestia.
Kegan, la asta ma gandeam si eu ca e buna sugestia. Votul meu este Da.
Da. Uneori am avut nevoie sa afisez in forum anumite widgeturi, si pentru a nu strica aspectul acestuia prin activarea widgeturilor forumului am renuntat la idee. Daca acel spatiu ar fi independent de widgeturile forumului si utilizarea lui nu ar implica activarea acestora, as fi de acord.
Banuiesc ca nu ar fi posibil acest lucru.
Votez totusi da, pentru ca le-ar fi de folos probabil multor altor persoane, care nu au fixatia mea de a pastra forumul "curat".
A mai fost o sugestie asemanatoare, aici:
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/reclama-la-subsol-t1333.htm
Si inca una aici, din pacate inchisa fara explicatii.
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/antet-subsol-la-widgeturile-din-forum-t3761.htm
Cu toate acestea, voi lasa deschis sondajul, pentru ca nu toate versiunile permit editarea template-urilor.
Banuiesc ca nu ar fi posibil acest lucru.
Votez totusi da, pentru ca le-ar fi de folos probabil multor altor persoane, care nu au fixatia mea de a pastra forumul "curat".
A mai fost o sugestie asemanatoare, aici:
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/reclama-la-subsol-t1333.htm
Si inca una aici, din pacate inchisa fara explicatii.
https://help.forumgratuit.ro/arhiva-f15/antet-subsol-la-widgeturile-din-forum-t3761.htm
Cu toate acestea, voi lasa deschis sondajul, pentru ca nu toate versiunile permit editarea template-urilor.
E adevarat ca nu toate versiunile permit modificarea templateurilor, asa ca o astfel de implementare nu ar strica, parerea mea si vad ca domina voturile pozitive, deci...nici un raspuns?
Votez da , foarte folostioare ideea
KomyOmy a scris:nu mai zice nimeni nimic?
Nu stiu ce zic..Dar Votez da.. Daca sar face asa ceva..ar trebui sa o scoata administratori din panou chiar daca nu le place..
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Spatiu inutil pe forum
» Unde pot sa vad cat spatiu mai am la forum?
» Spatiu inutil pe forum
» Spatiu intre forum si widget !
» Eliminare spatiu intre forum
» Unde pot sa vad cat spatiu mai am la forum?
» Spatiu inutil pe forum
» Spatiu intre forum si widget !
» Eliminare spatiu intre forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum